Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:34 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 14.08.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έκανε γνωστή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός δίνει μία σκληρή μάχη στην Τούμπα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο σύλλογος του Πειραιά ψάχνει ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο θα τον φέρει πιο κοντά στους ανταγωνιστές του, όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος. 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του, με την οποία θα αγωνιστεί στο ματς της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι εκείνος που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, έχοντας μπροστά του τους Νταβίντ Κάρμο και Ζουλιέν Μπιανκόν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ροντινέι, ενώ στο αριστερό ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. 

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τριάδα, η οποία απαρτίζεται από τους Τσικίνιο, Σαντιάγκο Έσε και Αντρέ Όρτα. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, στο αριστερό ο Νταβίντ Ποντένσε και στην κορυφή της ο Φραν Ναβάρο. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο.