Ολυμπιακός για τα διαρκείας: Παράταση μίας ημέρας για τους παλιούς κατόχους

Θύρα 7

i

© Intime

Ολυμπιακός για τα διαρκείας: Παράταση μίας ημέρας για τους παλιούς κατόχους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 13:02 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 11.06.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην παράταση κατά μίας ημέρας της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν στους παλιούς κατόχους

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ενημέρωσης γνωστοποίησε πως έδωσε παράταση μία ημέρα για τη δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίου διαρκείας. 

Ως αποτέλεσμα, οι παλαιοί κάτοχοι θα μπορούν έως και την Τετάρτη (12/6) να κρατήσουν τη θέση τους ενόψει της σεζόν 2024-2025.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Εξαιτίας της πολύ μεγάλης κινητικότητας των τελευταίων ωρών εκ μέρους των περσινών κατόχων διαρκείας που σπεύδουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει μία ημέρα παράταση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Με άλλα λόγια, αντί για την Τρίτη (11/6) στις 17:00, οι παλαιοί κάτοχοι μπορούν έως την Τετάρτη (12/6) στις 17:00 να κινήσουν τις on line διαδικασίες και να κρατήσουν τη θέση τους ενόψει της σεζόν 2024-2025.

Οι περσινοί κάτοχοι που επιθυμούν νέα θέση, αλλά και οι ενδιαφερόμενοι νέοι κάτοχοι, θα έχουν τη δυνατότητα εξασφάλισης εισιτηρίου διαρκείας, on line, από την Πέμπτη (13/6) στις 15:00».

Στην Κρήτη οι δύο ευρωκούπες του Ολυμπιακού

Μετά την Αίγινα οι δύο... ευρωκούπες του Ολυμπιακού θα πάνε στην Κρήτη. Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους» συνεχίζονται, με την ομάδα του Πειραιά να αποφασίζει να μεταφέρει τα δύο τρόπαια σε όλη την Ελλάδα.

Κάπως έτσι μετά την Αίγινα που βρέθηκαν, τώρα θα ταξιδέψουν για Κρήτη. Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη έως το Σάββατο θα βρεθούν στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο.