Όλες οι λεπτομέρειες για την επαφή Ολυμπιακού - Φορτούνη: Το οικονομικό, η οικογένεια, η συνάντηση με Μαρινάκη

Κώστας Φορτούνης

i

/©Intime

Όλες οι λεπτομέρειες για την επαφή Ολυμπιακού - Φορτούνη: Το οικονομικό, η οικογένεια, η συνάντηση με Μαρινάκη

Διονύσης Βερβελές 10:19 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.06.2024

Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου και αναμένονται εξελίξεις…

Μέσα στα θέματα που έχει να λύσει ο Ολυμπιακός είναι και το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ουσιαστικά μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που έχει με τον σύλλογο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ωστόσο, έχει τονίσει σε όλους ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός και καμία άλλη ομάδα. Άλλωστε έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην ομάδα του Πειραιά, έχει κατακτήσει τίτλους και πλέον έχει στο... παλμαρέ του και ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, το Conference League, το οποίο σήκωσε ο ίδιος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οπότε είναι λογικό συναισθηματικά και μόνο να προτιμά και ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Φορτούνη και τον Ολυμπιακό έχει γίνει. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες που μίλησαν με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή εξέφρασαν την επιθυμία τους να ανανεωθεί η συνεργασία τους με τον παίκτη. Όπως επίσης το ίδιο ειπώθηκε και από την πλευρά του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Το οικονομικό κομμάτι

Στην πρώτη επαφή που έγινε από πλευράς Ολυμπιακού προς τον Φορτούνη, δε συζητήθηκε το οικονομικό κομμάτι. Βέβαια οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, καθώς μέσα στη χρονιά οι Πειραιώτες επίσης είχαν μιλήσει με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και είχαν ακούσει τα «θέλω» του.

Τότε δεν είχε σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον Ολυμπιακό όμως να αφήνει το μήνυμά του στον παίκτη, λέγοντάς του επί της ουσίας «μην κάνεις κάποια κίνηση θα μιλήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν». Όπως και έγινε δηλαδή, αλλά και ο ίδιος ο Φορτούνης δεν έχει αφήσει τον εκπρόσωπό του να μιλήσει με άλλη ομάδα. Θέλει να τα... πει πρώτα με τον Ολυμπιακό και είναι λογικό, ιδιαίτερα μετά από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και την ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, φαίνεται πως θα έχουμε εξελίξεις και με τον Φορτούνη, όποτε θα επιστρέψει στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές του διακοπές και θα έχει συνάντηση με την ομάδα, δεν αποκλείεται και με τον ίδιο τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να μπει στην τελική ευθεία η ανανέωσή του.

Μια υπόθεση που φαινόταν να είναι τελείως διαφορετική τον Ιανουάριο και τον παίκτη κοντά στην έξοδο το καλοκαίρι. Άλλαξαν πολλά, όμως, ο ίδιος ένιωσε πολύ καλά με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και με μια ευρωπαϊκή κούπα πλέον στον Πειραιά, όλοι είναι… ευτυχισμένοι και με άλλη διάθεση για την επόμενη ημέρα.

Μην παραβλέπουμε και το οικογενειακό κομμάτι. Ο Φορτούνης, με δύο παιδιά πλέον, «ζυγίζει» αλλιώς. Και μικρή διαφορά να υπάρχει στο οικονομικό, θα καλυφθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι καλά εδώ, όμως, θέλει να είναι και στα 100 χρόνια της ομάδας με το περιβραχιόνιο του αρχηγού…