Η επική ανακοίνωση του δανεισμού του Μπιέλ από τη Σάρλοτ με... τρολάρισμα στη Σαραγόσα που τον ήθελε

Πεπ Μπιέλ

i

©Intime

Η επική ανακοίνωση του δανεισμού του Μπιέλ από τη Σάρλοτ με... τρολάρισμα στη Σαραγόσα που τον ήθελε

Sportal newsroom 20:29 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 16.08.2024

Η Σάρλοτ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό, τρολάροντας τη Σαραγόσα η οποία ήθελε να τον αποκτήσει.

Ο Πεπ Μπιέλ δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό για ακόμα μια σεζόν, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει στο MLS για λογαριασμό της Σάρλοτ.

Η αμερικάνικη ομάδα λοιπόν ανακοίνωσε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, τον οποίο απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα socila media του συλλόγου, φαίνεται ότι είχαν κέφια αφού είχαν όρεξη για πλάκα. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Μπιέλ αποφάσισαν να... τρολάρουν τη Σαραγόσα η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αφού τον ανακοίνωσε, στη συνέχεια έκανε μια ακόμα ανάρτηση, με αναφορά σε μια σειρά γράφοντας, «Μου πήρες τα πάντα» και τη Σάρλοτ να απαντάει, «Δεν σε ξέρω καν», αναφερόμενη στον ισπανικό σύλλογο.

Δείτε την ανάρτηση: