Η επιστροφή και το... στοίχημα του «4 στα 4»

Oι παίκτες του Μεντιλίμπαρ στο Λαμία - Ολυμπιακός

i

© Intime

Η επιστροφή και το... στοίχημα του «4 στα 4»

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη για να «φτιάξει» και τον κόσμο του...

Μετά από μία εβδομάδα διακοπής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που ήθελαν μέχρι τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες το έκαναν, να πραγματοποιήσουν στο πρωτάθλημα το τρία στα τρία και να πάρουν τους εννέα βαθμούς των αγώνων αυτών. Έτσι είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να συνεχίσουν με το απόλυτο, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, το Καραϊσκάκη.

Ένα τέσσερα στα τέσσερα το οποίο ο Ολυμπιακός έχει να πετύχει αρκετά χρόνια, αφού η τελευταία φορά που το έκανε, ήταν το 2018. Από τότε δεν έχει καταφέρει να κάνει τέσσερις σερί νίκες στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και τώρα έχει την ευκαιρία να το πετύχει απέναντι στον Παναιτωλικό και μέσα στην έδρα του.

Αυτός είναι ο στόχος των Πειραιωτών. Από εκεί και πέρα όμως ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θέλει να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, καθώς αρκετοί απ' αυτούς έλειπαν με τις Εθνικές τους ομάδες. Πέραν του Μασούρα οι υπόλοιποι γύρισαν υγιείς, αλλά και με ματς στα πόδια τους αφού οι περισσότεροι αγωνίστηκαν και μάλιστα ως βασικοί. Οπότε θέλει να δει και σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι παίκτες του μέσα στο γήπεδο.

Ζήτησε συγκέντρωση

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Ολυμπιακός - Athens Kallithea

Ο Βάσκος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση, του Σαββάτου, που έγινε στο Ρέντη μίλησε στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου. Δεν είπε πολλά, αλλά στάθηκε σε ένα συγκεκριμένοι στοιχείο που θέλει να δει από τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό που ζήτησε είναι συγκέντρωση, όχι μόνο για να πάρουν τη νίκη οι Πειραιώτες και να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα, αλλά για να μπορέσει η ομάδα να τελειώσει από νωρίς το ματς και να μη γίνει όπως με την Καλλιθέα. Ειδικά τώρα που υπάρχει και η κούραση των διεθνών, για αυτό ζήτησε επίμονα συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του και ετοιμότητα για να μην μπουν σε... περιπέτειες