Ολυμπιακός: Η επιστροφή στο Ρέντη και το «βαρύ» πρόγραμμα

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στο Ρέντη και το «βαρύ» πρόγραμμα

Διονύσης Βερβελές 13:24 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 15.10.2024

Τέλος η ξεκούραση για τους «ερυθρόλευκους»…

Σχεδόν τέσσερις ημέρες είχε ο Ολυμπιακός μακριά από το Ρέντη και τις καθημερινές προπονήσεις. Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά από την πρωινή προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής μέχρι και σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα.

Σήμερα έτσι, είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των «ερυθρόλευκων» με την οποία θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες η αλήθεια είναι πως είχαν ένα γενναίο ρεπό από το Βάσκο τεχνικό, έτσι ώστε να ξεκουραστούν τόσο σωματικά, όσο όμως και ψυχολογικά.

Το αν το κατάφεραν αυτό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δηλαδή να ξεκουραστούν, θα φανεί στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη. Οι παίκτες του Ολυμπιακού οι περισσότεροι από χθες επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι αναμένονται σήμερα.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές επέλεξαν τις ομορφιές της Ελλάδας για να περάσουν τις ημέρες ξεκούρασης. Έκαναν την εκδρομή τους, είτε με αυτοκίνητο είτε με αεροπλάνο ή καράβι και προτίμησαν να μείνουν στη χώρα. Υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι παίκτες οι οποίοι έφυγαν στο εξωτερικό για κάποιες ημέρες. Από τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ τους είχε δώσει τη δυνατότητα να λείψουν τόσες ημέρες, δεν έχασαν την ευκαιρία να φύγουν και εκτός χώρας με τους δικούς τους ανθρώπους. Τώρα όμως τα πάντα σταματούν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλέον να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

Έχοντας μάλιστα μπροστά τους ένα πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς. Ένα πρόγραμμα το οποίο έχει και δυνατά παιχνίδια. Τώρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, ενώ μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα την άλλη Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε εκτός έδρας για το Europa League και θα συνεχίσει με τον Αστέρα Τρίπολης επίσης εκτός έδρας.

Μετά έχει Κύπελλο με την Καλλιθέα στις 30 του μήνα εκτός έδρας και στις 2 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο Καραϊσκάκη τον Πανσερραϊκό και λίγα 24ωρα μετά στις 7/11 τη Ρέιντζερς επίσης στο γήπεδο του Φαλήρου για να φύγει μετά για τις 10/11 στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Μετά από τον αγώνα αυτόν θα υπάρξει νέα διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός θα έχει δώσει επτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε διάστημα 22 ημερών!