Η… επιστροφή του Κίνι στον Ολυμπιακό

Κίνι

i

©Intime

Η… επιστροφή του Κίνι στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 11:48 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέπει τον Ισπανό αμυντικό ως μία αξιόπιστη λύση πλέον…

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ποδοσφαιριστής καταφέρνει να γυρίσει το εις βάρος του κλίμα και ξαφνικά να γίνεται και πάλι επιλογή του προπονητή του. Και στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα έχει συμβεί κάτι τέτοιο αρκετές φορές. Μία απ' αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Κίνι. Ο Ισπανός αμυντικός με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού άλλωστε αποτελούσε και δική του επιλογή το καλοκαίρι.

Οπότε τον γνώριζε ως ποδοσφαιριστή και του είχε δώσει αρκετές φορές φανέλα βασικού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου στην άμυνα, δεξιά όπου είναι η φυσική του θέση, αλλά και αριστερά όπου τον έχουμε δει στις περισσότερες συμμετοχές του.

Το τελευταίο διάστημα του Μαρτίνεθ όμως και όταν υπήρξε και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε, ο Κίνι φαινόταν να βρίσκεται εκτός πλάνων ή έστω ούτε καν ως δεύτερη επιλογή των «ερυθρόλευκων».

Το «γύρισε» ο ίδιος

Πλέον όμως έχουμε δει τον Κίνι σε δύο σερί ματς του πρωταθλήματος να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα και παράλληλα να βγάζει όλο το 90λεπτο στα δύο εκτός έδρας ματς με Κηφισιά και Άρη. Όπως επίσης να πραγματοποιεί και ο ίδιος καλές εμφανίσεις. Κάτι το οποίο μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τώρα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Κίνι και πάλι βασικό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παίξει και στη φυσική του θέση, δηλαδή στα δεξιά της άμυνας, από τη στιγμή που ο Ροντινέι θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Έχει κερδίσει τη θέση του στην ομάδα ο Κίνι και αυτό είναι κάτι που τον ίδιο τον χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι από το καλοκαίρι έχει δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται και στο Ρέντη. Και γενικά, φάνηκε να το βλέπει πιο… ζεστά από τον Ιμπόρα.