Ολυμπιακός: Το Conference ανανεώνει και τα διαρκείας

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ολυμπιακός: Το Conference ανανεώνει και τα διαρκείας

Διονύσης Βερβελές 10:55 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 04.06.2024

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά και τη μεγάλη επιτυχία κλείνει θέση για το Καραϊσκάκη…

Φτάνουμε περίπου μία εβδομάδα μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Ολυμπιακός, κατακτώντας το Conference League, όμως, οι συζητήσεις σε παρέες και στα social media έχουν ως κεντρικό θέμα την ευρωπαϊκή κούπα των «ερυθρόλευκων».

Κάτι το οποίο φυσικά είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν έχουν άλλωστε σταματήσει τα βίντεο στα social media με όσους έζησαν το τρόπαιο αυτό με το δικό τους τρόπο. Είτε μέσα από το γήπεδο είτε με τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της χώρας. Άλλωστε μιλάμε για τη μεγαλύτερη επιτυχία Ελληνικής ομάδας, αφού οι Πειραιώτες έγιναν η πρώτη ομάδα της χώρας που κατέκτησε τίτλο της UEFA σε επίπεδο ανδρών. Είχε προηγηθεί και το Youth League από τους μικρούς του Θρύλου!

Επίσης όπως είναι λογικό η επιτυχία αυτή έχει φέρει και μεγάλη χαρά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων». Για αυτό και η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του Πειραιά ιδιαίτερα από το Σαββατοκύριακο και μετά είναι αρκετά μεγάλη. Ο κόσμος έχει κάνει την κίνησή του να κλείσει τη θέση του στο Καραϊσκάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Περισσότερο οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας είναι αυτοί οι οποίοι ανανεώνουν τώρα τη θέση τους και το κάνουν προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στα ματς της νέας σεζόν.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Conference League θα αγωνίζεται σίγουρα στο Europa League της νέας σεζόν. Και με το νέο φορμάτ της διοργάνωσης η ομάδα του Πειραιά θα δώσει σίγουρα τέσσερα ματς στο Καραϊσκάκη και έτσι όπως είναι το νέο σύστημα είναι πολύ πιθανό να έχει και πέμπτο παιχνίδι. Και από εκεί και πέρα αναλόγως μέχρι πόσο μακριά θα μπορέσει να φτάσει η ομάδα.

Οπότε μιλάμε για σίγουρα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς στο Καραϊσκάκη μέχρι τέλη Ιανουαρίου και αυτό από μόνο του για τον φίλαθλο της ομάδας κατόχου του Conference League, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για την αγορά ή ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας.

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»
CONFERENCE LEAGUE

23:14 - 03.06.2024

Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Europa Conference League: «Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία»

Εκτός από το μνήμη, το τρόπαιο του Europa Conference League είναι πλέον... χαραγμένο και στο σώμα του Ροντινέι, με τον ίδιο να κάνει τατουάζ την κούπα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός.

Όπως επίσης, φυσικά, θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του πως ο Ολυμπιακός θα διανύσει τη σεζόν των 100 χρόνων ζωής του, μία σημαδιακή χρονιά που όλοι θέλουν να αποτελέσουν μέρος της και που θα ήθελαν να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου.