«Η Φενέρμπαχτσε στο κόλπο για Ποντένσε»

Ντανιέλ Ποντένσε

i

/©Intime

«Η Φενέρμπαχτσε στο κόλπο για Ποντένσε»

Δημήτρης Χούπης 09:27 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 27.06.2024

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ντάνιελ Ποντένσε βλέπουν οι Άγγλοι. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς σε ένα podcast που αφορά τη Γουλβς, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στη λίστα της τον Πορτογάλο εξτρέμ, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος έχει επιστρέψει στους «λύκους», αφού ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε από τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να κάνει την προσπάθειά της για τον κρατήσει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, η Φενέρμπαχτσε έχει μπει στο κόλπο για την περίπτωσή του, η οποία από τη νέα σεζόν θα έχει προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακόμα όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αγγλία, δεν έχει προκύψει κάτι παραπάνω παρά μόνο ένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ λοιπόν, έρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τους «ερυθρόλεκους», σκοράροντας 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στη Φενέρ για τους «8» του Conference League, το οποίο στο τέλος ο Ολυμπιακός κατέκτησε.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Ποντένσε φαίνεται κι αυτός πως θέλει να παραμείνει στον ελληνικό σύλλογο. Η Γουλβς από τη μεριά της έχει στόχο να μην αργήσει να πάρει την οριστική της απόφαση, γνωρίζοντας πάντα το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Πορτογάλο εξτρέμ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα από το Γουλβερχάμπτον ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν.