Η φιέστα του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την κατάκτηση του Conference League (gallery & vid)
i

©intime

Η φιέστα του Ολυμπιακού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την κατάκτηση του Conference League (gallery & vid)

Δημήτρης Χούπης 05:35 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 05:43 - 30.05.2024

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια... τρομερή υποδοχή προς τους παίκτες της ομάδας για την κατάκτηση του Conference League και όλοι μαζί πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη τους επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός το έκανε κι αυτό! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό και κατέκτησαν το Conference League. Το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, αλλά και το πρώτο που κατακτάει ελληνική ομάδα.

Με τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ομάδας, πήγε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά όπου εκεί ο κόσμος του συλλόγου είχε δημιουργήσει μια τεράστια υποδοχή για τους θριαμβευτές.

Εκεί με μπροστάρη τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, στήθηκε ένα... γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Έλληνας μέσος αφού πρώτα μίλησε στον κόσμο του Ολυμπιακού στη συνέχεια κάλεσε τους οπαδούς να φωνάξουν για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και όλοι μαζί να τραγουδήσουν το «Είσαι στο μυαλό».

Παράλληλα οι οπαδοί αποθέωσαν και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά αρκετούς παίκτες όπως τον Πασχαλάκη και τον Ποντένσε.

«Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»... ηχεί σε όλο τον Πειραιά!