Η φήμη για μεταγραφή και η πιθανότητα υλοποίησης της στον Ολυμπιακό

Ο Άνταμ Ουνάς με τη φανέλα της Λιλ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Η φήμη για μεταγραφή και η πιθανότητα υλοποίησης της στον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 18:48 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 23.09.2024

Πολλά ακούγονται αναφορικά με περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού. Ο Γιατζιτζί και η περίπτωση του Ουνάς…

Τα αποτελέσματα που έχει ο Ολυμπιακός στα τελευταία του ματς μέχρι τώρα δεν είναι θετικά. Μετά το τρία στα τρία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με Βόλο, Καλλιθέα, Λαμία, ήρθε η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και τώρα η ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το χειρότερο βέβαια δεν είναι τα αποτελέσματα, αλλά η εικόνα που έχουν βγάλει οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο ιδιαίτερα στα δύο αυτά τελευταία παιχνίδια τους. Φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα δημιουργίας στην επίθεση και αυτό είναι κάτι το οποίο φέρνει γκρίνια, αλλά και κάνει την ομάδα του Πειραιά όχι τόσο απειλητική απέναντι στον αντίπαλό της.

Γι’ αυτό και τα τελευταία 24ωρα η πιθανότητα μίας ακόμη μεταγραφής από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» ακούγεται όλο και πιο έντονα. Από την Κυριακή υπάρχει φήμη για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με το όνομα του Τούρκου Γιουσούφ Γιαζιτζί να είναι αυτό το οποίο φέρεται να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιλ τον Ιούλιο και τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός πηγές αναφέρουν πως έχει ρωτήσει για την περίπτωσή του, δεν έχει κινηθεί επίσημα αλλά έψαξε να μάθει για την αγωνιστική του κατάσταση και το κασέ του.

Το θέμα όμως είναι κατά πόσο τώρα η ομάδα θα κινηθεί για να κάνει άλλη μία μεταγραφή. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μέχρι πρότινος ήταν κάθετος πως το ρόστερ έκλεισε, θεωρεί τον αριθμό παικτών που έχει ικανοποιητικό και επιπλέον πως έχει στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές που ήθελε. Βέβαια η τελευταία εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και για αυτό πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικά για την ώρα, για να υπάρξουν και οι απαραίτητες κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης.

Το θέμα είναι να πει το «ΟΚ» ο Μεντιλίμπαρ και τότε ο Ολυμπιακός θα έχει μία εβδομάδα μπροστά του για να κάνει οτιδήποτε, ώστε να αποκτήσει παίκτη που θα αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και ο οποίος όμως θα έχει δικαίωμα μόνο στην Ελλάδα.

Κάτι για το τέλος. Μπορεί το όνομα του Γιαζιτζί να είναι στο προσκήνιο, αλλά ένα άλλο όνομα που είχε αρκετούς υποστηρικτές το προηγούμενο διάστημα, ήταν αυτό του Ουνάς. Ο Αλγερινός που παίζει στα άκρα, είναι στη λίστα των ελεύθερων και δική μου εκτίμηση, είναι πως είναι πιο ψηλά από τον Γιαζιτζί