Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο εκτός Big-5 στο Φάληρο έπειτα από μία τριετία
i

© Intime

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο εκτός Big-5 στο Φάληρο έπειτα από μία τριετία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:10 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 16.09.2024

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα κόντρα στον Παναιτωλικό μέσα στην έδρα του κι έμεινε μετά από τρία χρόνια στο μηδέν στο Φάληρο με ομάδα μικρότερης δυναμικής

Η μεγάλη έκπληξη της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πραγματοποιήθηκε δίχως αμφιβολία στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό και υπέπεσε σε γκέλα.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση, σπατάλησε ευκαιρίες και πίεσε για το «χρυσό» γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν βρήκε ποτέ, με τους Αγρινιώτες να φεύγουν «αλώβητοι» (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για μία απώλεια βαθμών για τους Πειραιώτες, την οποία δεν συναντάμε συχνά. Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός είχε τρία χρόνια να μη σκοράρει στην έδρα του απέναντι σε αντίπαλο εκτός των πέντε μεγάλων ομάδων. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 είχε μείνει «άσφαιρος» και ισόπαλος απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ με ομάδα από την επαρχία είχε να μείνει από ένα 0-0 απέναντι στην Κέρκυρα στις 27 Νοεμβρίου 2016.

Οργή Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: «Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας»

Η εικόνα των παικτών του Μεντιλίμπαρ ήταν απογοητευτική και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και τα... έχωσε στους παίκτες, για την απόδοσή τους. Ο ίδιος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα έπρεπε να στέκονται στα συμβόλαιά τους ή να «πατάνε» πάνω στην κατάκτηση του Conference League. Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών υποστήριξε πως θα πρέπει εκείνοι να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει το 48ο πρωτάθλημα.

Για να περάσεις ένα πούλμαν πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα

Για να περάσεις ένα πούλμαν πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, ήταν ωστόσο απροετοίμαστος απέναντι στην μαζική άμυνα του Παναιτωλικού. Και η πρώτη φετινή του απώλεια ήρθε μέσα από τα τρία βασικά στοιχεία που του έλειψαν. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

«Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαια σας και να κάθεστε στις δάφνες του Ευρωπαϊκού! Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και κάθε παιχνίδι θα είναι μάχη. Και θα πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη. Για να φτάσουμε στους στόχους μας, στο Πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε, πρέπει να αλλάξετε την εικόνα σας και να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης στην ομιλία του.