Θέμα με τις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά με φόντο την κόντρα Ολυμπιακού - Μετροπόλιταν

Η γιγαντοοθόνη στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ το 2020

i

© Intime

Θέμα με τις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά με φόντο την κόντρα Ολυμπιακού - Μετροπόλιταν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:24 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 29.05.2024

Αρνητική στο αίτημα του Ολυμπιακού για γιγαντοοθόνη στη Μαρίνα Ζέας ήταν η εταιρεία CVC. Μία εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα χρήσης του σημείου και στην οποία ανήκει ο όμιλος Υγεία.

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena». Στόχος της ομάδας να ολοκληρώσει την πορεία της στο Europa Conference League με θριαμβευτικό τρόπο, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Ολυμπιακός και ο Δήμος Πειραιά θα εγκαταστήσουν οθόνες σε τρία σημεία στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν όλοι τον μεγάλο τελικό την Τετάρτη (29/5). Ωστόσο, προέκυψε ένα ζήτημα με την τοποθεσία της Μαρίνας Ζέας και αυτό έχει να κάνει με την εταιρεία CVC, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα χρήσης του σημείου.

Ώρα τελικού: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για το ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Φιορεντίνα
CONFERENCE LEAGUE

21:29 - 28.05.2024

Ώρα τελικού: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για το ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Φιορεντίνα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός, εναντίον της Φιορεντίνα, για τον τελικό του Europa Conference League.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος αρνείται να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση γιγαντοοθόνης. Όσο για το ποια είναι η εταιρεία CVC, αυτή αποτελεί την ιδιοκτήτρια του ομίλου Μετροπόλιταν - Υγεία. Έναν όμιλο με τον οποίο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην περίφημη υπόθεση του Χουάνκαρ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και ψάχνει τον τρόπο να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του, οι οποίοι αναμένονται χιλιάδες στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο και τον σύλλογο να εγκατασταθεί σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα.

Θυμίζουμε πως ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Mega, μετά από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και του σταθμού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φρόντισε να έχει κάθε φίλαθλος της ομάδας τη δυνατότητα να δει αυτό το σπουδαίο ματς, με το κανάλι να αγοράζει τα δικαιώματα μετάδοσης για το παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα.