Σε καλή κατάσταση οι Όρτα, Τσικίνιο

Όρτα, Τσικίνιο

i

© Intime

Σε καλή κατάσταση οι Όρτα, Τσικίνιο

Διονύσης Βερβελές 12:24 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 25.01.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τους υπολογίζει για να μπουν να παίξουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα…

Μπορεί να αποκτήθηκαν μόλις το περασμένο Σάββατο οι Όρτα, Τσικίνιο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αμφότεροι φαίνεται πως δε θα αργήσουν να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ άλλωστε τους ξέρει και τους δύο ποδοσφαιριστές αρκετά καλά από την Πορτογαλία και υπολογίζει πολλά σε αυτούς.

Δεν ήταν τυχαίο πως αποφάσισε να τους πάρει και στην αποστολή του για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ας είχαν μόλις μία προπόνηση στα πόδια τους. Ξέρει τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα και για αυτό σκέφτεται και να τους δώσει άμεσα χρόνο συμμετοχής.

Το θετικό είναι πως και οι δύο παίκτες δείχνουν στις προπονήσεις που έχουν κάνει στο Ρέντη πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εξάλλου ο Όρτα στην Μπράγκα και ο Τσικίνιο στην Μπενφίκα, είχαν χρόνο συμμετοχής και είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν ενεργοί προτού έρθουν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Οπότε είναι έτοιμοι και να μπουν να παίξουν.

Τα καλύτερα λόγια

Αυτό το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως τόσο ο Όρτα όσο και ο Τσικίνιο από τις πρώτες τους ημέρες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό έχουν να πουν μόνο καλά λόγια με τα όσα έχουν δει. Ιδιαίτερα μιλούν με τα καλύτερα για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο Ρέντη.

Δείχνοντας έτσι και την ικανοποίησή τους για το γεγονός πως πήραν μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και μάλιστα παρά ότι είναι υπό τη μορφή δανεισμού αυτός ο οποίος λέει τα καλύτερα δεξιά και αριστερά είναι ο Όρτα. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με τα όσα έχει δει στον Ολυμπιακό και ανυπομονεί, όπως άλλωστε και ο Τσικίνιο, να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ντεμπούτο το οποίο φαίνεται πως δε θα αργήσει, αφού είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και τους δύο ή έστω τον έναν στην προσεχή αναμέτρηση της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.