Ολυμπιακός: Η κατάσταση των τραυματιών

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Ολυμπιακός: Η κατάσταση των τραυματιών

Διονύσης Βερβελές 17:07 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 12.10.2024

Πότε επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στη δράση…

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι τώρα. Έχουν υπάρξει πολλοί τραυματισμοί από την προετοιμασία της ομάδας έως τώρα που έχουμε μπει σε κανονικό ρυθμό αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα κάποιους ποδοσφαιριστές και βασικούς, τους έχουν χάσει οι «ερυθρόλευκοι» για αρκετό καιρό. Τώρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέρα από τους διεθνείς που λείπουν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, δεν υπολογίζει και συνολικά τρεις τραυματίες. Ο λόγος για τους Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Τα πράγματα, όμως, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αναφορικά με την κατάσταση των δύο εκ των τριών. Ο Τσικίνιο με τον Ζέλσον ναι μεν ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με προηγούμενες ημέρες. Έχουν ανεβάσει ρυθμό στο ατομικό τους πρόγραμμα και αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποιο έκτακτο θέμα, τότε σύντομα θα τεθούν στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα, εάν όλα πάνε καλά τότε με την επιστροφή της ομάδας του Πειραιά μετά το ρεπό, τόσο ο Τσικίνιο όσο και ο Ζέλσον θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα προπόνησης. Για την Τρίτη δηλαδή…

Αντιθέτως, ο Γουίλιαν δείχνει ακόμη να πονάει. Επίσης κάνει ατομικό πρόγραμμα όχι, όμως, σε τόσο έντονο ρυθμό και η επιστροφή του φαίνεται να πηγαίνει πίσω. Δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Ατρόμητο και εάν δεν αλλάξει κάτι, δύσκολα θα είναι και στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για τον Λεβαδειακό την άλλη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Ο Γουίλιαν είχε δεχτεί κλωτσιά στο ματς με τον Ατρόμητο, εντός έδρας, και λίγα 24ωρα μετά έπαιξε και κόντρα στην Μπράγκα. Δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως ο Βραζιλιάνος με αποτέλεσμα να χάσει το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» τώρα στη διακοπή του πρωταθλήματος. Και η επιστροφή του στη δράση το πιθανότερο είναι να πάει μετά τον Λεβαδειακό. Εκτός και αν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση…