Η κατάσταση του Αποστολόπουλου κρίνει την άμυνα

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος

i

©Intime

Η κατάσταση του Αποστολόπουλου κρίνει την άμυνα

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για το αριστερό άκρο...

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Μάλμε και μία επίσης καλή εμφάνιση τουλάχιστον για... ενάμιση ημίχρονο στη Σουηδία. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη που τους έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια και τώρα καλούνται να δείξουν πως όντως τους βοήθησε και στο ψυχολογικό κομμάτι, με τον Αστέρα Τρίπολης που έχουν να αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο ματς με τους Αρκάδες έχει σκοπό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του. Τόσο γιατί έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, όσο όμως και γιατί θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες οι οποίοι έτρεξαν αρκετά στην αναμέτρηση με τη Μάλμε.

Μία θέση, όμως, στην οποία υπάρχει πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους», είναι αυτή του αριστερού μπακ. Ο Ορτέγκα τραυματίστηκε με τη Μάλμε στα πρώτα λεπτά και τη θέση του πήρε ο Πιρόλα. Ο Ιταλός μπορεί να μην είναι μπακ, αλλά έπαιξε καλά αναφορικά με τα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ προσπάθησε όσο μπορούσε στο κομμάτι της επίθεσης.

Το επόμενο αριστερό μπακ μετά τον Ορτέγκα στο ρόστερ είναι ο Αποστολόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό τις προηγούμενες ημέρες, γι’ αυτό και δεν ταξίδεψε στη Σουηδία. Τώρα, όμως, είναι καλά και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ωστόσο, επειδή ακριβώς έχασε προπονήσεις ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον βάλει στην αρχική του ενδεκάδα. Τον είδε καλύτερα, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα πάει με τον Κοστίνια στ' αριστερά και Ροντινέι δεξιά ή θα βάλει τον Αποστολόπουλο που είναι η φυσική του θέση.

Πάντως ο Βάσκος τον Αποστολόπουλο τον εμπιστεύεται και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή όχι. Το μόνο που τον κάνει να το σκέφτεται έχει να κάνει με το αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση ο Έλληνας μπακ ή είναι επηρεασμένος από τον τραυματισμό που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες.