Ολυμπιακός: Η κλωτσιά στον Γουίλιαν που έφερε ανησυχία

Γουίλιαν

i

©Intime

Ολυμπιακός: Η κλωτσιά στον Γουίλιαν που έφερε ανησυχία

Διονύσης Βερβελές 13:51 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 30.09.2024

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έφυγε κουτσαίνοντας από το Καραϊσκάκη…

Έχει μπει από νωρίς ο Ολυμπιακός στα προβλήματα σε αυτήν την αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι λίγοι οι τραυματισμοί που έχουν μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι», αν υπολογίσει κανείς από την πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας μέχρι τώρα.

Γκαρθία, Στάμενιτς, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Μαρτίνς, Ρέτσος, Πιρόλα είναι οι τραυματισμοί που έχουν αντιμετωπίσει έως τώρα οι Πειραιώτες και να σκεφτεί κανείς πως τα επίσημα ματς είναι 45 ημέρες διάστημα… Είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουν προκύψει και αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει τους «ερυθρόλευκους».

Οι περισσότεροι τραυματισμοί μέχρι τώρα είναι μυϊκοί, όμως δυστυχώς για την ομάδα του Πειραιά φαίνεται πως έχει προκύψει ένα ακόμη θέμα αυτήν τη φορά όμως από δυνατή κλωτσιά. Συγκεκριμένα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή ο Γουίλιαν δέχτηκε μία δυνατή κλωτσιά από πίσω από τον Μπρόρσον. Σε μία φάση στην οποία υπήρξε και ανασκόπηση από το VAR για να μετατραπεί η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο παίκτης του Ατρόμητου, σε κόκκινη. Τελικά έμεινε η κίτρινη, μαζί και ο… πόνος στον Γουίλιαν από την κλωτσιά.

Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εκείνη τη στιγμή μέσα στο γήπεδο. Σηκώθηκε αλλά έδειχνε ότι πονούσε και ότι δεν ήταν μία απλή φάση μέσα στο ματς. Τελικά συνέχισε στον αγώνα, είχαν πραγματοποιηθεί άλλωστε και όλες οι αλλαγές από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οπότε δεν υπήρχε και η δυνατότητα αντικατάστασής του.

Ωστόσο ο παίκτης πονούσε και μετά το τέλος του αγώνα. Φάνηκε από τον τρόπο που αποχώρησε από το γήπεδο, κούτσαινε ο Γουίλιαν όταν έφυγε από το Καραϊσκάκη. Και αυτό ενόψει δύο αρκετά σημαντικών αγώνων, με Μπράγκα την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη και με Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Στην κορυφή η ΑΕΚ, σε απόσταση αναπνοής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και... 8ος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:33 - 29.09.2024

Στην κορυφή η ΑΕΚ, σε απόσταση αναπνοής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και... 8ος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό της χάρισε την κορυφή της Stoiximan Super League. Ακριβώς από κάτω ισοβαθμούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ το «τριφύλλι» συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πεντάδας. Αναλυτικά η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Οπότε, λογικά, στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του έμπειρου Βραζιλιάνου και από εκεί και πέρα αναφορικά με το πως θα εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο θα προχωρήσει και στις απαραίτητες εξετάσεις εφόσον αυτές χρειαστεί να γίνουν για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.