Στις Σέρρες το «ερυθρόλευκο» τρόπαιο του Conference League - Για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα (pics)
i

© Olympiacos FC

Στις Σέρρες το «ερυθρόλευκο» τρόπαιο του Conference League - Για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα (pics)

Sportal newsroom 22:09 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 09.09.2024

Στις Σέρρες έφτασε το «ερυθρόλευκο» τρόπαιο του Conference League κι επικράτησε χαμός από τους φίλους των Πειραιωτών.

Η περσινή σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Πρώτα η Κ19 του συλλόγου ήταν αυτή αυτή που «τρέλανε» την Ευρώπη και κατέκτησε το UEFA Youth League, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό, η «ερυθρόλευκη» αυτή κούπα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα ώστε να τη χαρούν και οι φίλοι του Ολυμπιακού και οι Σέρρες αποτέλεσαν ακόμη έναν σταθμό, τον πρώτο στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναλυτικά αναφέρουν οι Πειραιώτες:

«Οι Σέρρες ήταν η πρώτη «στάση» της θρυλικής περιοδείας του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα. Αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τόσο από την πόλη των Σερρών, όσο και από τις γύρω περιοχές, μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν -με υπερηφάνεια- με την ιστορική ευρωπαϊκή κούπα και τραγούδησαν συνθήματα για το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Φυσικά, ο κόσμος έδειξε και στις Σέρρες τη στήριξή του στα τμήματα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη, με την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και την Κάρτα Μέλους. Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη (10/9), η θρυλική περιοδεία του Conference League θα συνεχιστεί στην Καβάλα».