Η ξεχωριστή επίσκεψη στην Ολλανδία

Ολυμπιακός

i

©Intime

Η ξεχωριστή επίσκεψη στην Ολλανδία

Διονύσης Βερβελές 21:02 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 25.07.2024

Στην ελεύθερη ημέρα των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους…

Καθημερινά ο Ολυμπιακός προπονείται στην Ολλανδία στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών και μάλιστα υπάρχουν και οι ημέρες με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Όμως αυτήν την εβδομάδα υπήρξε και η ημέρα που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγο από τις συνεχόμενες προπονήσεις, αλλά και τα δύο φιλικά που έδωσαν με Άγιαξ και Μαλίν.

Στο πλαίσιο του ρεπό κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν την ευκαιρία να δουν έναν φίλο και παράλληλα να φροντίσουν και την... κόμη τους. Συγκεκριμένα, στην Ολλανδία ταξίδεψε ο διάσημος κομμωτής της Πορτογαλίας Έντγκαρ Σόουζα! Πήρε το αεροπλάνο από την Πορτογαλία, ταξίδεψε μέχρι την Ολλανδία και στο σημείο όπου βρίσκεται η αποστολή των «ερυθρόλευκων», έτσι ώστε να κουρέψει κάποιους από τους παίκτες και έτσι πέρασαν ορισμένοι τις ώρες ξεκούρασης που είχαν από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Έντγκαρ Σόουζα, για όσους δε γνωρίζουν, είναι Πορτογάλος κομμωτής και συγκεκριμένα από τη Λισαβόνα και δραστηριοποιείται αρκετά στο χώρο του αθλητισμού. Μάλιστα εάν κάνει κάποιος μία «βόλτα» στα δικά του social media θα δει φωτογραφίες του με την εθνική Πορτογαλίας, όπου επίσης έχει επισκεφτεί σε μεγάλες διοργανώσεις για να φτιάχνει τα μαλλιά των παικτών, μεταξύ των οποίων και με τον σούπερ σταρ της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ολυμπιακός έχει Πορτογάλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και έτσι έγινε το... κονέ! Μάλιστα ο Έντγκαρ Σόουζα δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την πορεία του ταξιδιού του από την Πορτογαλία στην Ολλανδία και το αναδημοσίευσαν κάποιοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων». Στο βίντεο φαίνεται ο Τσικίνιο να τον υποδέχεται στο ξενοδοχείο, αλλά και να κουρεύεται ο Αργεντίνος μπακ Ορτέγκα.

Είναι και αυτές οι στιγμές σε ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας ομάδας, όπου οι παίκτες είναι κλεισμένοι στο ξενοδοχείο τους με καθημερινές προπονήσεις και όταν θα βρουν τον ελεύθερο χρόνο θα προσπαθήσουν λίγο να ξεφύγουν. Έτσι και κάποιοι παίκτες είχαν κανονίσει με τον γνωστό Πορτογάλο κομμωτή να τους επισκεφτεί και να κάνουν και τη... δουλειά τους.