Ολυμπιακός: Η λίστα με τους φορ έχει Ισπανία και... Euro

Ολυμπιακός: Η λίστα με τους φορ έχει Ισπανία και... Euro

Διονύσης Βερβελές 09:01 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 26.06.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν για επιθετικούς ανεξαρτήτως της υπόθεσης του Ελ Κααμπί…

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το θέμα του Ελ Κααμπί θα «τραβήξει», παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τον ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά του ο έμπειρος φορ δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα κάνει με το μέλλον του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 25.06.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League

Μέσω επιστολής με την οποία ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έθεσε επίσημα την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου της Super League.

Έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» για έναν ακόμη χρόνο, αλλά η ομάδα του Πειραιά του έχει καταθέσει την πρότασή της για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ίδιο. Από την άλλη, όμως, μετά τα όσα έκανε στο Conference League, αναδείχθηκε MVP αλλά και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, είναι λογικό να έχει τραβήξει βλέμματα ομάδων της Ευρώπης. Και όχι μόνο…

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 25.06.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ, Βερολίνο, Κολωνία και Μόναχο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Για την ώρα αυτό που αναφέρουν οι συμπατριώτες του Ελ Κααμπί, στο Μαρόκο, Μαρσέιγ και Λέστερ είναι δύο από τις ομάδες της Ευρώπης που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν. Η περίπτωση της Premier League, καθώς η Λέστερ κέρδισε την άνοδό της, είναι κάτι που ενδιαφέρει αρκετά τον Ελ Κααμπί αφού όπως έχει τονίσει θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από την άλλη όμως περίμενε και κάτι καλύτερο όσον αφορά την ομάδα που θα τον πλησιάσει.

Όπως και να έχει όμως το θέμα του Ελ Κααμπί δε θα κλείσει σήμερα ή αύριο, θα πάρει ακόμη ημέρες μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, από την άλλη έχουν ενεργοποιήσει τη λίστα με τους επιθετικούς που τους αρέσουν. Μία λίστα η οποία είναι ανεξαρτήτου Ελ Κααμπί. Ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα θα χρειαστεί να πάρει σίγουρα έναν επιθετικό και σε περίπτωση που ο Ελ Κααμπί αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε θα κινηθεί για δύο φορ. Μάλιστα η λίστα που έχουν φτιάξει οι Πειραιώτες είναι με παίκτες αξίας, οι οποίοι δηλαδή θα μπορούν να ανταποκριθούν ως βασικοί.

Αγορά που την ξέρει…

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός στη λίστα του έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην αγορά της Ισπανίας για τον επιθετικό. Μία αγορά δηλαδή την οποία οι «ερυθρόλευκοι» τη γνωρίζουν καλά, τόσο λόγω Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο όμως και λόγω Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Φυσικά, όμως, δεν είναι μόνο η Ισπανία που έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός, αλλά κοιτάει και περιπτώσεις επιθετικών από το Euro που γίνεται τώρα στη Γερμανία. Φυσικά δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση, αλλά έχει γίνει το απαραίτητο σκάουτινγκ και στους αγώνες του Euro. Άνθρωποι του Ολυμπιακού άλλωστε, φέρεται να είδαν και από κοντά υποψήφιους στόχους. Θα φανεί και αυτό, στο επόμενο διάστημα…