Στη Λοριάν ο Φαντιγκά

Μπαντιουγκού Φαντιγκά

i

© Intime

Στη Λοριάν ο Φαντιγκά

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:18 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 15.08.2024

Η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο οποίος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Επαναπατρισμός για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ο πρώην πλέον μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο του 2022, ανακοινώθηκε από τη Λοριάν.

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:28 - 15.08.2024

Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ

Στο MLS και συγκεκριμένα στην Σάρλοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον αμερικανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς.

Ο Φαντιγκά, ο οποίος αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γαλλικό σύλλογο.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μόλις έξι φορές με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αφού έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς εξαιτίας τραυματισμού. Συνολικά με την φανέλα των Πειραιωτών είχε 15 συμμετοχές, τις επτά με την πρώτη ομάδα και τις οκτώ με τη δεύτερη.

Τη σεζόν 2022-23 είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό όπου είχε 28 συμμετοχές και ένα γκολ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!