«H Λυών πιέζει για να κάνει δικό της τον Κάρμο»

Ο Νταβίντ Καρμό

«H Λυών πιέζει για να κάνει δικό της τον Κάρμο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:07 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Κάρμο, φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς η Λυών, που πιέζει την Πόρτο για να τον αποκτήσει.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την άμυνα του Ολυμπιακού είναι εκείνο του Ντέιβιντ Κάρμο, με την ομάδα να θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον στόπερ της Πόρτο. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός των Πειραιωτών μόνο μικρός δεν φαίνεται να είναι. 

Μία από τις ομάδες που επιθυμούν διακαώς τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό είναι και η Λυών, η οποία, μάλιστα, δεν μένει στα λόγια. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σάντι Αούνα, η ομάδα της Γαλλίας έχει μπει δυναμικά για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή. 

«Η Λυών συνεχίζει να πιέζει για να υπογράψει τον Ντέιβιντ Κάρμο, αμυντικό της Πόρτο. Οι συζητήσεις συνεχίζονται ακόμη μεταξύ των δύο συλλόγων για την εξεύρεση συμφωνίας», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ από την Πορτογαλία. 

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει τη φόρμουλα με την Πόρτο, προκειμένου να κάνει δικό του τον υψηλόσωμο αμυντικό,

Ο Κάρμο γεννήθηκε στις 19/7/99 στο Αβέιρο. Έχει ύψος 1,96 και είναι αριστεροπόδαρος. Μετράει 17 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά δεν έχει κληθεί στην εθνική Ανδρών. Ο Πορτογάλος στόπερ φέτος έχει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τέσσερα 90λεπτα στο Champions League. Στο πρωτάθημα έχει επτά αγώνες και 610 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά, με τους «δράκους» έχει 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπράγκα, στην οποία μέτρησε 57 παιχνίδια κι ένα γκολ. Η Πόρτο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από την Μπράγκα έναντι 20,28 εκατ. ευρώ και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2024

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο