Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθυμία του Βέλντε να πιάσει Λιμάνι

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθυμία του Βέλντε να πιάσει Λιμάνι

Διονύσης Βερβελές 15:31 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 31.07.2024

Περίμενε αρκετό καιρό ο Νορβηγός για να τελειώσει η μεταγραφή του, αλλά δικαιώθηκε…

Την περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός την «κυνηγούσε» αρκετό καιρό τώρα, δεν ήταν μία υπόθεση που «έτρεξε» από την ομάδα το τελευταίο διάστημα. Περίπου έναν μήνα κράτησαν οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με τη Λεχ Πόζναν, μέχρι να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια και να μπει στο αεροπλάνο ο παίκτης.

Αντιθέτως, ο 24χρονος εξτρέμ από την πρώτη στιγμή είχε πει το «ναι» στον Ολυμπιακό. Δε σκέφτηκε και πολύ την πρόταση που του έγινε, αφού αμέσως έδειξε ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί για τον κάτοχο του Conference League. Παίζει μεγάλο ρόλο η επιτυχία των «ερυθρόλευκων» την προηγούμενη σεζόν, αφού η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου διαφήμισε την ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Για αυτό και ο Βέλντε όταν άκουσε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν έκανε στιγμή πίσω.

Μάλιστα αυτό που είπε όταν άκουσε το «ναι» της Λεχ Πόζναν, ήταν πως περίμενε αρκετό καιρό για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Το είπε και στους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά αυτό, πως έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων και συνεχώς πίεζε ο ίδιος από την πλευρά του για να γίνει η μεταγραφή. Πλέον έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η κίνησή του προς τον μάνατζερ

Όπως αναφέρουμε παραπάνω ο Βέλντε στο άκουσμα της πρότασης του Ολυμπιακού είπε αμέσως το «ναι». Παράλληλα, μιλώντας στον εκπρόσωπό του ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του.

Ζήτησε από τον μάνατζέρ του να μη μιλήσει με άλλη ομάδα, αφού αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να έρθει στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Υπήρξαν ομάδες από άλλες χώρες που πλησίασαν τη Λεχ Πόζναν για την αγορά του Νορβηγού εξτρέμ, όμως από την πλευρά του ο παίκτης ήταν αρνητικός.

Ήθελε Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή και αυτό το έδειξε με τις πράξεις του. Τόσο με την πίεση που άσκησε και ο ίδιος στους Πολωνούς, όσο όμως και με τον κατηγορηματικό τρόπο που ζήτησε από τον μάνατζέρ του να προχωρήσει το θέμα με τους «ερυθρόλευκους» και μόνο αν τυχόν «ναυαγήσει» να κοιτάξει και να συζητήσει πρόταση άλλης ομάδας.

Τώρα, έπιασε δουλειά και περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του, έστω και σε επίπεδο φιλικών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!