Conference League: Ο κόσμος του Θρύλου... θέλει την κούπα!

Ολυμπιακός

i

© Intime

Conference League: Ο κόσμος του Θρύλου... θέλει την κούπα!

Διονύσης Βερβελές 13:42 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 04.06.2024

Η μεγάλη ζήτηση από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» για τη μεγάλη στιγμή…

Περιζήτητη έχει γίνει η κούπα του Conference League από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ψάχνει τρόπο πως και πως, να φωτογραφηθεί μαζί της. Οι τυχεροί ως τώρα λίγοι και αυτοί από… καραμπόλα, καθώς δεν πήγε σε πολλά σημεία. Φωτογραφήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, υπάλληλοι της ΠΑΕ και λίγος κόσμος που κατάφερε να βρεθεί κοντά, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο κόσμος των Πειραιωτών «καίγεται» για να κρατήσει αυτή τη στιγμή, να είναι δίπλα στη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας στην ιστορία των 99 ετών και προς τα 100 της ομάδας.

Πολλοί είναι αυτοί που τηλεφωνούν στην ΠΑΕ και ρωτούν πως μπορούν να φωτογραφηθούν. Φυσικά, μία ομάδα με τόσο κόσμο, δεν θα γύριζε την πλάτη, κάθε άλλο. Και σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν κάποια σημεία στη χώρα, όπου θα βρεθεί η κούπα του Conference League και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί μαζί της.

Είναι κάτι που θέλει πολύ ο κόσμος, που για πολλούς ήταν όνειρο ζωής, να σηκώσει ο Ολυμπιακός το πρώτο ευρωπαϊκό. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και οι Πειραιώτες είναι στην κορυφή της Ευρώπης, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησε το Champions League και την Αταλάντα που πήρε το Europa League.

Οι στιγμές είναι μοναδικές και ιστορικές, γιατί η ομάδα μπαίνει και στο… ρυθμό των 100 ετών, καθώς θα υπάρξουν κι εδώ, διάφορες εκπλήξεις-εκδηλώσεις. Με μεγάλη αγωνία άλλωστε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν και την επετειακή φανέλα, αλλά και το ιστορικό κι ενιαίο σήμα που θα φορά η ομάδα στο επόμενο διάστημα.

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχουν τον ίδιο τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με την «Athletic»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:57 - 03.06.2024

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχουν τον ίδιο τεχνικό διευθυντή σύμφωνα με την «Athletic»

Ολυμπιακός, Ρίο Άβε και Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρίσκονται πλέον υπό την εποπτεία ενός Έλληνα, αφού σύμφωνα με την «Athletic» ο Γιώργος Συριανός θα αναλάβει πλέον τον ρόλο του γενικού τεχνικού διευθυντή.

Περισσότερες λεπτομέρειες και οριστικές αποφάσεις για την κούπα του Conference League, θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. Τις περιμένει πως και πως ο κόσμος του Ολυμπιακού, που δεν σταματά να πανηγυρίζει!