«Δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κάρμο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

«Δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κάρμο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:00 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 24.08.2024

Η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό γίνεται μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα» τον Νταβίντ Κάρμο. Οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο κι ο Ανγκολέζος με πορτογαλική υπηκοότητα αριστεροπόδαρος αμυντικός αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε η μεταγραφή του υψηλόσωμου στόπερ στον Ολυμπιακό γίνεται μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ. Επίσης, ο ρεπόρτερ αναφέρει ότι «τo deal με τους "δράκους" είναι για 11.000.000 ευρώ συν 4.000.000 ευρώ σε μπόνους, ενώ η Πόρτο διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 10%.».

Υπενθυμίζεται πως ο Νταβίντ Κάρμο έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό μας της Πόρτο κόντρα στη Ρίο Άβε (24/8, 20:00) κι η απουσία του δημιούργησε περαιτέρω φημολογία γύρω από την αποχώρησή του.

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 23.08.2024

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει μία μεταγραφή, η οποία πρόκειται να αποτελέσει ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!