Ολυμπιακός: Η νέα σεζόν, η προετοιμασία, η άνεση…

Ολυμπιακός

i

©Intime

Ολυμπιακός: Η νέα σεζόν, η προετοιμασία, η άνεση…

Διονύσης Βερβελές 14:33 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 31.05.2024

Επικράτησε το καλό σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν πολύτιμο χρόνο να δράσουν…

Πριν από τον τελικό που είχε ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα για το Conference League, διακυβεύονταν πολλά αναφορικά με το μέλλον. Δεν ήταν μόνο η ευκαιρία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» να γράψουν ιστορία και τα ονόματα των παικτών να αφήσουν εποχή για τον σύλλογο, αλλά είχε να κάνει και με τη συνέχεια της ομάδας.

Τελικά επικράτησε το καλό σενάριο, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες κατέκτησαν το ευρωπαϊκό. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν έφτανε στην κατάκτηση του τίτλου, θα ξεκινούσε τις επίσημες υποχρεώσεις του από τον Ιούλιο και συγκεκριμένα στα προκριματικά του Conference League. Κάτι το οποίο θα σήμαινε πως οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να επιστρέψουν αρχικά στο Ρέντη και στη συνέχεια να προχωρήσουν στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, σχεδόν από τα μέσα Ιουνίου.

Ρέτσος: «Δίχως αμφισβήτηση, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας - Ανατρίχιασα όταν το VAR επικύρωσε το γκολ»
CONFERENCE LEAGUE

11:54 - 31.05.2024

Ρέτσος: «Δίχως αμφισβήτηση, είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας - Ανατρίχιασα όταν το VAR επικύρωσε το γκολ»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Παράλληλα, μίλησε και για την στιγμή της επικύρωσης του γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Δηλαδή η άδεια των παικτών δε θα ήταν παραπάνω από δύο εβδομάδες. Κάτι το οποίο συνέβαινε για χρόνια στον Ολυμπιακό, ακόμη και τις σεζόν που έπαιρνε το πρωτάθλημα και εξασφάλιζε το καλό εισιτήριο για την Ευρώπη.

Όμως όπως είπαμε επικράτησε το καλό σενάριο για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα πήρε το Conference League, κάτι το οποίο σημαίνει οι πρώτες της επίσημες υποχρεώσεις θα είναι στα μέσα Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 17-18 Αυγούστου όποτε και ανακοίνωσε η Super League ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει πλέον στις 25-26 Σεπτεμβρίου!

Οπότε η προετοιμασία των Πειραιωτών θα αρχίσει πλέον τον Ιούλιο, προς το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, και οι ποδοσφαιριστές όπως άλλωστε και το τεχνικό τιμ, θα έχουν τον Ιούνιο ελεύθερο για να ξεκουραστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:55 - 31.05.2024

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο λάθη που έκανε στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στην αντίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αυτή η διαφορά των ημερών είναι τεράστια για τους αθλητές, έχοντας τουλάχιστον ένα 10ημερο παραπάνω για διακοπές, όπως επίσης έχει τεράστια σημασία και το γεγονός ότι η προετοιμασία θα αρχίσει πιο μετά. Σημαντικό τόσο για την ξεκούραση της ομάδας, όσο όμως και για το σχεδιασμό των μεταγραφών. Γιατί είναι διαφορετικό να ψάχνεις παίκτες να στελεχώσεις το ρόστερ σου μέσα στον Ιούνιο και είναι αλλιώς να το έχεις στο σχεδιασμό σου για τον Ιούλιο...