«Ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Σαντιάγο Έσε»

Σαντιάγο Έσε

i

©Intime

«Ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Σαντιάγο Έσε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:25 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 22.08.2024

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ η Νιουκάστλ εξετάζει την περίπτωση του Σαντιάγο Έσε και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του ως το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ βρίσκεται ο Σαντιάγο Έσε, σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ.

Όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ ο 22χρονος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι «καρακάξες» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στους Πειραιώτες για την απόκτησή του μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε ότι ο Σαντιάγο Έσε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής Κ23 που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Αργεντίνος μέσο εντάχθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Αύγουστο του 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2028. Το «μηχανάκι» των Πειραιωτών, έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ. Υπενθυμίζεται πως ο Έσε έβγαλε την ιστορική ασίστ στον Ελ Κααμπί που έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το τρόπαιο του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!