«Στο... κόλπο για την απόκτηση του Κάρμο η Νότιγχαμ»

Νταβίντ Κάρμο

i

©Intime

«Στο... κόλπο για την απόκτηση του Κάρμο η Νότιγχαμ»

Δημήτρης Χούπης 09:24 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 13.06.2024

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο.

Ο Νταβίντ Κάρμο πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, με τον Ανγκολέζο να αποτελεί βασικό πρωταγωνιστή στην επιτυχία της ομάδας να κατακτήσει το Conference League.

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» θέλουν να τον κρατήσουν στο λιμάνι, ψάχνοντας την πιο κατάλληλη λύση για να πείσουν την Πόρτο, στην οποία ανήκει ο 24χρονος. Από τη μεριά της μάλιστα ο πορτογαλικός σύλλογος δεν σκοπεύει να τον αφήσει για λίγα χρήματα, ζητώντας πάνω από 15.000.000 ευρώ.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο όμως και για ομάδες από την Αγγλία που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κάρμο. Αρχικά ειπώθηκε ότι στην... κούρσα έχει μπει η Λέστερ και η Γουλβς, με τη δεύτερη να έχει αρκετούς Πορτογάλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Ωστόσο σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Record, η Νότιγχαμ είναι ακόμα μια ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον 24χρονο.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει ως δανεικό για ακόμα έναν χρόνο. Η Πόρτο από τη μεριά της ζητάει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον δανεισμό του, αλλά και την υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα 18.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» έχει μετρήσει είκοσι συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να έχει σκοράρει κάποιο γκολ ή να έχει μοιράσει καμία ασίστ.