Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει και φεύγει για Θεσσαλονίκη

Παίκτες Ολυμπιακού

i

© Intime

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει και φεύγει για Θεσσαλονίκη

Διονύσης Βερβελές 12:15 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 20.09.2024

Η τελευταία προπόνηση πριν από τον Άρη για τους «ερυθρόλευκους»…

Μία ημέρα έμεινε για το δυνατό εκτός έδρας ματς που έχει ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Super League και συγκεκριμένα για την 5η αγωνιστική.

Επί της ουσίας το ματς αυτό θα είναι και το πρώτο δυνατό των Πειραιωτών στη μέχρι τώρα σεζόν. Πιο πριν έχει αντιμετωπίσει Βόλο, Καλλιθέα, Λαμία, Παναιτωλικό και ενώ θα μπορούσε να είχε ένα απόλυτο τέσσερα στα τέσσερα, «σκόνταψε» με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (0-0).

Η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη έχει πολλά κίνητρα, δεν είναι μόνο το βαθμολογικό, αλλά είναι και το αγωνιστικό, όπως και το ψυχολογικό. Μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να τα... πάνω του, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Δεν έχει μόνο τη Λιόν στη Γαλλία, αλλά έχει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, αλλά και τον Παναθηναϊκό, ενώ ανάμεσα στα δύο αυτά ματς μεσολαβεί και το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα για το Europa League. Άλλα… δεδομένα και ώρα απαιτήσεων, με τους παίκτες να καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Προηγείται ο Άρης

Αυτό όμως το οποίο είναι ξεκάθαρο για τους «ερυθρόλευκους», είναι πως στην παρούσα φάση δε σκέφτονται μακροπρόθεσμα, αλλά στο μυαλό τους έχουν μόνο τον Άρη. Το πρωί η ομάδα του Πειραιά θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και στη συνέχεια πρόκειται να αναχωρήσει για το «Ελευθέριος Βενιζέλος», απ' όπου θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ταξίδι είναι οι Μασούρας, Ρέτσος, των οποίων η κατάσταση είναι καλύτερη στις τελευταίες προπονήσεις, ωστόσο δεν φαίνεται και το πιο πιθανό να… ρισκάρει ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ. Αν δεν είναι καλύτερα στην τελευταία προπόνηση, δεν θα ταξιδέψουν. Το τελευταίο που θέλει άλλωστε, είναι να επιβαρυνθεί η κατάστασή τους… Περισσότερο τον ενδιαφέρει τον Βάσκο τεχνικό να έχει τους παίκτες αυτούς στα επόμενα ματς, παρά να παίξουν στο αυριανό και να… τρέχουν.