Ολυμπιακός: Τα κεφάλια μέσα και τώρα ο Άρης
i

© Intime

Ολυμπιακός: Τα κεφάλια μέσα και τώρα ο Άρης

Διονύσης Βερβελές 21:16 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 17.09.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε ένα δύσκολο πρόγραμμα και ματς υψηλών απαιτήσεων…

Δεν τα πήγε καλά ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, δεν πήρε τη νίκη στο γήπεδό του καθώς έμεινε στο 0-0. Αυτό στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» το απόλυτο στις μέχρι τώρα επίσημες αναμετρήσεις, αλλά και να μείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το θέμα είναι πως τώρα η ομάδα του Πειραιά μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυνατά συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό και δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις και να μείνει η ομάδα στο κακό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό.

Το προσεχές Σαββάτο ο Ολυμπακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας, μετά θα πάει στη Γαλλία για να παίξει την Πέμπτη με τη Λιόν στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς για το Europa League. Και μετά, ακολουθούν Ατρόμητος, Μπράγκα στο Καραϊσκάκη και μετά ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα, από το οποίο θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Βέβαια αυτό που θεωρεί πιο σημαντικό απ' όλα, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι το επερχόμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Διότι πιστεύει ότι για να μπορέσει η ομάδα του Πειραιά να διεκδικήσει νίκες στα υπόλοιπα ματς, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς, όσο, όμως, για το ψυχολογικό κομμάτι που θα δώσει άλλον «αέρα» στους παίκτες για τη συνέχεια.

Για αυτό ακριβώς δεν υπάρχει και χρόνος για προβληματισμό από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» υπάρχει μόνο το ματς με τον Άρη, εκτός έδρας. Γιατί ακριβώς το επόμενο, θεωρητικά πάντα, «εύκολο» ματς θα είναι στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, στις 20 Οκτωβρίου όταν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Μέχρι τότε θα έχει να δώσει δυνατά ματς και σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και του Europa League