Νέα έκπληξη από Ολυμπιακό: «Παίρνει Πιρόλα!»

Λορέντζο Πιρόλα

i

© Imago

Νέα έκπληξη από Ολυμπιακό: «Παίρνει Πιρόλα!»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:26 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 18.07.2024

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την επόμενη μεταγραφική του κίνηση, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ήρθε σε συμφωνία με τη Σαλερνιτάνα για την απόκτηση του Λορέντζο Πιρόλα.

Όπως γνωστοποίησε ο γνωστός... μεταγραφολόγος, ο 22χρονος στόπερ (γεννημένος το 2002) θα γίνει κάτοικος Πειραιά με μία μεταγραφή που θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Το deal θα περιλαμβάνει και ποσοστό που θα πάει στην Ίντερ και τα ταμεία της, διότι είχε δικαιώματα μεταπώλησης λόγω σχετικής ρήτρας.

Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, ο νεαρός αμυντικός μέτρησε σε όλες τις διοργανώσεις 29 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ, ενώ να θυμίσουμε πως η Σαλερνιτάνα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Ο ίδιος είχε συμπαίκτες τους Μανωλά και Πασαλίδη, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τον στόχο της παραμονής στη Serie A.

Τις τελευταίες σεζόν, ο Πιρόλα ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες στην ομάδα κάτω των 21 ετών της Ιταλίας, με την οποία έπαιξε 18 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ, ενώ πλέον δείχνει έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από επίσημα... χείλη, ωστόσο σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Έκανε το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Μπρέιθγουεϊτ!

Μπορεί όλο το καλοκαίρι ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ να έπαιξε έντονα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο specialist στα μεταγραφικά δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σε tweet που έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/07).

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Δανό επιθετικό, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση τους και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (16/07) ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως για εκείνον έκλεισε η υπόθεση του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε αιώνιες διαπραγματεύσεις μαζί του. Ο Δικέφαλος του βορρά είχε κάνει πρόταση στον παίκτη, προσφέροντας του δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 1+1 χρόνια, όμως εκείνος ήθελε δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο.

Εκεί που έκλεισε η εν λόγω υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς φαίνεται πως άνοιξε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο τον έκαναν δικό τους με συνοπτικές διαδικασίες και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθούν τα τυπικά, ώστε να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.