Η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ιμπόρα είναι ανοιχτή

Βιθέντε Ιμπόρα

i

/©Intime

Η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ιμπόρα είναι ανοιχτή

Διονύσης Βερβελές 11:00 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 01.06.2024

Ο Ισπανός εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε, αλλά…

Ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League από τον Ολυμπιακό, είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο έμπειρος μέσος σε μία σεζόν που στο πρώτο μισό είχε... ακούσει αρκετά, πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο με την Άστον Βίλα και στα δύο ματς, όσο και στον τελικό με τη Φιορεντίνα ήταν συγκλονιστικός.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φάνηκε πως βρήκε το... κουμπί του Ιμπόρα και κατάφερε να τον κάνει να βγάλει όλες του τις αρετές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει τα μέγιστα στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τρόπαιου! Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του σε δήλωση που έκανε εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λεβάντε, εκεί όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών και φαίνεται πως έχει «δεθεί» με την ομάδα αυτή.

Τόνισε συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει».

Ο Ιμπόρα το περασμένο καλοκαίρι με τους «ερυθρόλευκους» υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο. Είχε αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, μαζί με τον Κίνι, κάτι το οποίο σημαίνει πως τώρα μένει ελεύθερος. Από την πλευρά του ο παίκτης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του για να γυρίσει στην Ισπανία και τη Λεβάντε. Όμως ο Ολυμπιακός αυτό το οποίο έχει σκοπό είναι να «περάσει» στον ποδοσφαιριστή πως η πόρτα της ομάδας του Πειραιά είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο.

Ιμπόρα: «Η καρδιά ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε – Το άξιζε ο Μεντιλίμπαρ»
CONFERENCE LEAGUE

13:42 - 31.05.2024

Ιμπόρα: «Η καρδιά ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε – Το άξιζε ο Μεντιλίμπαρ»

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος, Βιθέντε Ιμπόρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ αναφέρθηκε στο ξέσπασμα χαράς με την κατάκτηση του Conference League.

Αναγνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» την προσφορά του Ιμπόρα και σε περίπτωση που θέλει ο ίδιος θα γίνει η κίνηση για ανανέωση του συμβολαίου για έναν χρόνο ακόμη. Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ λέει το «ναι» για την παραμονή του. Από την άλλη, όμως, είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο ίδιος ο παίκτης και από εκεί και πέρα αναλόγως με την εξέλιξη θα υπάρξουν και οι απαραίτητες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός πάντως, θα είναι έτοιμος και για την επόμενη κίνησή του…