Ολυμπιακός: Η προσθήκη Αναγνωστόπουλου και η πληρότητα στον «άσο»

Ολυμπιακός: Η προσθήκη Αναγνωστόπουλου και η πληρότητα στον «άσο»

Διονύσης Βερβελές 12:02 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 03.07.2024

Τι κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» με τη νέα τους προσθήκη…

Συνεχίζει ο Ολυμπιακός τον σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ναι μεν αυτό το οποίο «καίει» τη στιγμή αυτή είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων βασικών ποδοσφαιριστών της περασμένης σεζόν, αλλά παράλληλα η ομάδα προχωράει και τις μεταγραφικές κινήσεις της. Αρχικά ανακοινώθηκε ο Μάρκο Στάμενιτς, αναμένονται στην Ελλάδα οι Κοστίνια, Γκαρθία και παράλληλα επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Κηφισιάς ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους», αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του και είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να είναι πλήρης από κάθε άποψη στη θέση του γκολκίπερ. Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου συμφώνησε και ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Κωνσταντή Τζολάκη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στο Conference League εκτόξευσε στα... ύψη τις μετοχές του! Μέσα στη σεζόν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και πλέον η τριάδα συμπληρώνεται με τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Έχει πλέον ο Ολυμπιακός τον Τζολάκη ο οποίος όλα δείχνουν ότι προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας, μετά από τα όσα έκανε την προηγούμενη χρονιά και παράλληλα υπάρχει η εμπειρία του Πασχαλάκη, αλλά και η «δίψα» του Αναγνωστόπουλου έχοντας κάνει το μεγάλο του άλμα στην καριέρα με τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα υπάρχουν βέβαια οι Παπαδούδης, Μπότης. Δύο νεαροί τερματοφύλακες οι οποίοι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αλλά τώρα που δεν υπάρχει η Β' ομάδα τα πράγματα περιπλέκονται λίγο. Το πιθανότερο είναι να δοθούν αμφότεροι δανεικοί. Ο Παπαδούδης έκανε πέρσι καλές εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2 και ο Μπότης είναι ένας τερματοφύλακας, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ίντερ μέσα στη σεζόν και θεωρείται ένα από τα πρότζεκτ που έχει βάλει «μπροστά» η ομάδα του Πειραιά.

Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον από τους δύο ως δανεικό στη Ρίο Άβε, εκεί όπου θα ακολουθήσουν όπως φαίνεται και άλλοι παίκτες το δρόμο του Μάριου Βρουσάι.