Η πρόθεση του Μεντιλίμπαρ για τον Ιμπόρα

Βιθέντε Ιμπόρα

i

/©Intime

Η πρόθεση του Μεντιλίμπαρ για τον Ιμπόρα

Διονύσης Βερβελές 09:46 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:54 - 29.05.2024

Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται τον τελικό για τον Ισπανό μέσο, μέσω… Λεωφόρου!

Επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει ο Ολυμπιακός ο Βιθέντε Ιμπόρα, καθώς συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα. Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρούταν από τραυματισμό από το ματς με την Άστον Βίλα, στο οποίο έγινε αναγκαστική αλλαγή και από τότε έχασε τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε Τούμπα και Καραϊσκάκη αντίστοιχα.

Από τον τραυματισμό του και μετά, ακολούθησε αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, όμως, τις τελευταίες ημέρες είχε ενσωματωθεί κανονικά στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας. Για αυτό και από τη στιγμή που έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!
CONFERENCE LEAGUE

21:15 - 18.05.2024

Ο τυχερός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα είναι στον τελικό του Conference League!

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης, ο οποίος ευχήθηκε στον Κωνσταντή Τζολάκη την κατάκτηση του Europa Conference League, θα δει από κοντά τον τελικό Ολυμπιακός - Φιορεντίνα!

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έδειξε στην τελευταία προπόνηση το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τη βασική ενδεκάδα, όμως, για τον Ιμπόρα έχει σκεφτεί συγκεκριμένα πράγματα. Σε περίπτωση που δεν τον συμπεριλάβει στην αρχική του ενδεκάδα, κάτι το οποίο δύσκολα θα συμβεί και ας λείπει ο Τσικίνιο λόγω τιμωρίας, θα τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή.

Αυτό έχει σκοπό να το κάνει ο Μεντιλίμπαρ για να δώσει αγωνιστικό χρόνο στον Ιμπόρα μετά από την απουσία περίπου μιάμισης εβδομάδας από τη δράση λόγω τραυματισμού. Αυτό, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι του και να φτάσει ξανά στην αγωνιστική ετοιμότητα που είχε μέχρι το ματς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη, όποτε και τραυματίστηκε. Ο κόουτς υπολογίζει αρκετά τον Ισπανό μέσο και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στα ματς της Ευρώπης. Στηρίζει πολλά στην εμπειρία του και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα ματς με πίεση μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον Ιμπόρα έτοιμο για τον τελικό του Conference League.