Η πρώτη αποστολή του Μεντιλίμπαρ για επίσημο ματς, έχει μέσα τέσσερις Νέους!
i

© Intime

Η πρώτη αποστολή του Μεντιλίμπαρ για επίσημο ματς, έχει μέσα τέσσερις Νέους!

Διονύσης Βερβελές 16:36 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 16.08.2024

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Βόλο (Σάββατο, 20:00), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25.

Ο Μεντιλίμπαρ, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάνου Ρέτσου που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, όπως και τον Ντάνι Γκαρσία που είναι ανέτοιμος, αφού λόγω του τραυματισμού του δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στα φιλικά.

Ο Βάσκος προπονητής πήρε 23 ποδοσφαιριστές μαζί του. Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Άμπι, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Τσικίνιο, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Μασούρας, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Αξιοσημείωτο ότι στην αποστολή βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστής από την δεύτερη ομάδα. Πήρε μαζί δηλαδή τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Κωστούλα, αφήνοντας εκτός μόνο τον Παπακανέλλο. Ένα δείγμα του ότι ο Μεντιλίμπαρ θέλει να στηρίξει αυτά τα παιδιά και να το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Τώρα, όσον αφορά στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ, ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερά ο Ορτέγκα, δεξιά ο Ροντινέι και στο κέντρο της άμυνας, όλα δείχνουν Μπιανκόν αντί του τραυματία Ρέτσου και δίπλα του τον Πιρόλα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Έσε θα είναι βασικός και παίζεται μία θέση. Ο Ντόι έδειξε να είναι το φαβορί, αλλά δεν θα είναι έκπληξη να δώσει ευκαιρία στον Μπακούλα που τον πιστεύει πολύ. Από εκεί και πέρα, ο Βέλντε θα είναι στο ένα άκρο, ο Μαρτίνς στο άλλο, ενώ σε ρόλο επιτελικό ο Τσικίνιο. Όσον αφορά στην επίθεση, ο Ελ Κααμπί δεν είναι 100% έτοιμος, όπως, όμως και ο Γιάρεμτσουκ. Έτσι εξηγείται και η παρουσία του νεαρού επιθετικού Κωστούλα στην αποστολή. Πιθανότερος αυτή τη στιγμή να ξεκινήσει δείχνει ο Ουκρανός φορ, αλλά με τον Μεντιλίμπαρ οι εκπλήξεις -όπως αποδείχθηκε και πέρσι- δεν έλειψαν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!