Η πρώτη εντύπωση για τον Μπιέλ και η βασική διαφορά σε σχέση με πέρσι

Η πρώτη εντύπωση για τον Μπιέλ και η βασική διαφορά σε σχέση με πέρσι

Διονύσης Βερβελές 12:28 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 16.07.2024

Ο Ισπανός δείχνει αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα…

Στις προπονήσεις που έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα, έχει τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε δοθεί δανεικός την προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας.

Δεν μπόρεσε να κάνει πολλά αφού δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των Γερμανών και τώρα πλέον έχει επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος από την πλευρά του, εκτιμά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία σταθερότητα στο θέμα προπονητή, αφού πήραν τον Μεντιλίμπαρ και κατέκτησαν μαζί του το Conference League, θεωρεί πως έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπαθήσει και μέσα από τη δουλειά να καταφέρει να κερδίσει τον Βάσκο τεχνικό.

Μάλιστα από τα όσα λέγονται, αυτό ακριβώς κάνει τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη. Στις πρώτες του προπονήσεις ο Μπιέλ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, δείχνει να είναι ιδιαίτερα... ορεξάτος. Υπό την έννοια πως είναι κινητικός, προσπαθεί να μπει στο κλίμα της ομάδας και δε θυμίζει σε κάτι τον Μπιέλ της προηγούμενης θητείας του που ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν φαινόταν και ήταν ξένο σώμα.

Παράλληλα και ο Μεντιλίμπαρ χωρίς όμως να έχει «ανοιχτεί» αρκετά, έχει σχηματίσει μία καλή πρώτη άποψη. Όμως από την άλλη επειδή γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και το παρελθόν του, θέλει να τον δει και στην Ολλανδία. Ο Βάσκος κόουτς τον ξέρει τον Μπιέλ, αφού είναι Ισπανός και θέλει να τον κερδίσει για να βγάλει στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορεί να κάνει.

Αυτό, ώστε να αποτελέσει και αυτός μία ακόμη εσωτερική μεταγραφή, για τη νέα σεζόν, όπως περιμένει ο Μεντιλίμπαρ να γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Μαρτίνς, Άμπι. Τα πάντα, όμως, θα φανούν στην Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και θα δοθούν τα πρώτα φιλικά για τα πρώτα συμπεράσματα της ομάδας.