Η πρώτη ημέρα ξεκούρασης με Καρβαλιάλ

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Η πρώτη ημέρα ξεκούρασης με Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 17:00 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 14.08.2024

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν το πρώτο τους ρεπό από τον Πορτογάλο τεχνικό...

Την περασμένη Τρίτη ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη νέα εποχή που μπήκε στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς έκανε γνωστές τις προσλήψεις του νέου προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ και του νέου αθλητικού διευθυντή Πέδρο Άλβες. Από την πρώτη στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στο Ρέντη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. 

Όταν τελείωσε η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του στο Καραϊσκάκη, έφυγε μαζί με τους πέντε συνεργάτες του για το Ρέντη εκεί όπου ξεκίνησαν δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Σχεδόν μετά από μία εβδομάδα ο έμπειρος τεχνικός έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και το πως έχει σκοπό να προχωρήσει στη συνέχεια για να μπορέσει να φτιάξει τον Ολυμπιακό όπως ο ίδιος θέλει για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

Η στιγμή της ξεκούρασης

Έφτασε, όμως, μετά από τις συνεχόμενες προπονήσεις και η στιγμή της ξεκούρασης για τους «ερυθρόλευκους». Την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, έτσι ώστε να ξεκουραστούν, περισσότερο, όμως. ψυχολογικά. 

Έχουν γίνει πολλά στην ομάδα του Πειραιά τον τελευταίο καιρό, άλλωστε είναι μία εβδομάδα και... κάτι που πέρασε από τη βαριά ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία και από εκείνον τον αγώνα δρομολογήθηκαν όλες οι εξελίξεις στους «ερυθρόλευκους», αναφορικά με την αλλαγή προπονητή. Και όχι μόνο… 

Αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχαν εξαιτίας της αποχής των διαιτητών, οπότε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλησε να δώσει μία ημέρα ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν όλοι στο Ρέντη ενόψει Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. 

Όπως έχουμε επισημάνει, για τις γιορτές των Χριστουγέννων, έχει προγραμματιστεί πενθήμερη άδεια (22 με 27 Δεκεμβρίου), αντί εξαήμερης που είχε παραχωρήσει ο προκάτοχος του Καρβαλιάλ, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.