Ολυμπιακός: Η πρώτη καλή εντύπωση στο Ρέντη για τον Γουίλιαν

Ο Γουίλιαν

i

© Intime

Ολυμπιακός: Η πρώτη καλή εντύπωση στο Ρέντη για τον Γουίλιαν

Τα πρώτα 24ωρα του Βραζιλιάνου στην ομάδα…

Την περασμένη Δευτέρα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαν και αποτέλεσε την προτελευταία μεταγραφική κίνηση, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε το δικό του ντόρο αφού αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από την Premier League. Ο Βραζιλιάνος από την Τρίτη κιόλας πήγε στο Ρέντη και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως είναι λογικό από την πρώτη στιγμή έχει «κολλήσει» με τον Ροντινέι, αφού είναι συμπατριώτες και επίσης γνωρίζονται πριν από την ομάδα του Πειραιά. Από εκεί και πέρα, τα πρώτα του 24ωρα στο Ρέντη είναι αρκετά θετικά όπως βγαίνει προς τα έξω. Ο Βραζιλιάνος δείχνει αποφασισμένος για να δουλέψει αυτές τις ημέρες που δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, έτσι ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπει και να παίξει.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, είναι πολύ πιθανό να έχει τον Γουίλιαν στα πλάνα του για το ματς με τον Παναιτωλικό, όχι για να παίξει ως βασικός, αλλά να είναι στην αποστολή και αναλόγως την εξέλιξη του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής για να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικό κλίμα.

Οι πρώτες εικόνες που έχουν στο Ρέντη από τον παίκτη είναι αρκετά θετικές. Πέρα από την όρεξη που έχει για δουλειά και να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, δείχνει μεγάλη διάθεση για να μπει και στο κλίμα των αποδυτηρίων. Είναι «ανοιχτός» και συνεχώς ρωτάει τους συμπαίκτες του, αλλά και ανθρώπους του τεχνικού τιμ για να μάθει πράγματα για την ομάδα.

Θετικά στοιχεία από την πλευρά του Βραζιλιάνου, γιατί ο Ολυμπιακός υπολογίζει στον Γουίλιαν. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι είναι ποδοσφαιριστής που θα πάρει φανέλα βασικού και θα μπορέσει να δώσει πολλά στην ομάδα. Για αυτό και περιμένουν να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης και να μπορέσει να μπει και να παίξει. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που μετά τη διακοπή ξεκινούν και οι υποχρεώσεις στο Europa League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!