Η πρώτη του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη
i

© Intime

Η πρώτη του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη

Διονύσης Βερβελές 21:16 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 14.08.2024

Δεν έχασε… χρόνο ο Βάσκος προπονητής και ανέλαβε δράση

Το Σάββατο το μεσημέρι ήρθε στην Ελλάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που αμέσως πήγε στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και το 4-0 των «ερυθρολεύκων». Είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα ο Βάσκος κόουτς, που δεν έχασε… χρόνο και την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Με το «καλημέρα» άλλωστε, ο Μεντιλίμπαρ είχε δείξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους των Πειραιωτών τις διαθέσεις του.

Δεν… φοβήθηκε την Πέμπτη και το ματς με την Φερεντσβάρος. Αντιθέτως ήθελε να έρθει το συντομότερο και να πιάσει δουλειά. Κι αν η προπόνηση της Κυριακής είχε περισσότερο το χαρακτήρα της αποκατάστασης μετά το ματς, σε αυτές που θα ακολουθήσουν, θα κοιτάξει τα περάσει τα πρώτα του στοιχεία στην ομάδα. Γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο το ντεμπούτο του, αλλά πιστεύει στην ομάδα και γι’ αυτό ήρθε να αναλάβει.

Ο Μεντιλίμπαρ με τους συνεργάτες του έχουν μελετήσει ήδη αρκετά για τον Ολυμπιακό, έχουν πλήρη εικόνα και ετοιμάζονται να βάλουν τις… πινελιές τους, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα που έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο και χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα.

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 11.02.2024

«O μόνος λόγος που υπάρχουν είναι για να...»: Τι πιστεύει ο Μεντιλίμπαρ για τα social media;

Πριν από λίγους μήνες ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού να μην τα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Επίσης, για την ώρα δεν έχει γνωστό αν θα παρουσιαστεί ο Μεντιλίμπαρ. Βλέπετε την Τετάρτη υπάρχει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Φερεντσβάρος και ίσως εκεί να είναι η πρώτη φορά που ο Βάσκος προπονητής θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου. Και ο ίδιος άλλωστε, είναι της άποψης πως τώρα, είναι ώρα για δουλειά και όχι για… εντυπώσεις. Είναι κι ένας προπονητής που δεν νοιάζεται ιδιαίτερα για την προβολή του, κάθε άλλο. Θέλει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του στα γήπεδα και όλοι να τον μνημονεύουν γι’ αυτό, το ίδιο θέλει να πράξει και στον Ολυμπιακό