«Η Σαραγόσα έδειξε ενδιαφέρον για τον Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό»

Πεπ Μπιέλ

i

©intime

«Η Σαραγόσα έδειξε ενδιαφέρον για τον Μπιέλ, αλλά ο Ισπανός θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Χούπης 16:44 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 26.07.2024

Ισπανικό δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Σαραγόσα για τον Πεπ Μπιέλ, αλλά ο μεσοεπιθετικός θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Πεπ Μπιέλ μετά από έναν χρόνο που αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό με τον οποίο βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην Ισπανία λοιπόν έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σαραγόσα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Πιο αναλυτικά ο ισπανικός σύλλογος θέλησε να κάνει δικό του τον Μπιέλ, αλλά με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Μπιέλ έγινε παίκτης των «ερυθρολεύκων» το καλοκαίρι του 2022, οι οποίοι τον απέκτησαν από την Κοπεγχάγη. Μάλιστα ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ, αλλά την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ.

Με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά έχει 59 συμμετοχές με απολογισμό δώδεκα γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ τη χρονιά που πέρασε με τη γερμανική ομάδα είχε μόλις έντεκα εμφανίσεις.

Mία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βέλντε σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο

Ακόμα η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να κλείσει έναν εξτρέμ, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Όπως έκανε λόγο ο Πολωνός δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Σταζέφσκι, η ομάδα του Πειραιά είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Νορβηγού ακραίου επιθετικού από τη Λεχ Πόζναν.

«Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι ένα βήμα μακριά από το να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο «κόλετζορζ» θα εισπράξει σχεδόν 900 χιλιάδες ευρώ , ένα ποσό το οποίο με τα μπόνους μπόνους το 1 εκατομμύριο». έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο ρεπόρτερ.