Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού

Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:15 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 02.08.2024

Ο λόγος που στη μικρή ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο πιτσιρικάς παρατηρεί ένα άδειο κάδρο.

Όπως θα παρατηρήσατε στη μίνι ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο μικρός φίλος της ομάδας παρατηρεί ένα άδειο κάδρο. Ασφαλώς και αυτή η σκηνή δεν έγινε τυχαία! Είναι εκεί όπου θα…τοποθετηθεί η συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια, η οποία θα φορεθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι του Θρύλου τον Μάρτιο του 2025, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών! «Εδώ θα βάλουμε τον Μάρτη την συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια παππού» θα μπορούσε να λέει στον παππού του ο εγγονός!

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήθελα να μιλήσω με τον Φορτούνη, χαρά μου να αλλάξει απόφαση»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:35 - 02.08.2024

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήθελα να μιλήσω με τον Φορτούνη, χαρά μου να αλλάξει απόφαση»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από την Εθνική Ελλάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη, τονίζοντας πως θα ήθελε να μιλήσει μαζί του και πως θα ήταν χαρούμενος αν επέστρεφε στη «γαλανόλευκη.

Λεπτομέρειες γι’ αυτή την μοναδική επετειακή - συλλεκτική εμφάνιση δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού την κρατούν μυστική οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ως δώρο-έκπληξη στους οπαδούς της ομάδας! Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι σχεδιάστηκε στα κεντρικά της adidas στη Γερμανία και έχει στοιχεία που την καθιστούν συλλεκτική…

https://www.youtube.com/watch?v=umbvzL9H6hk

Η πρώτη φανέλα της σεζόν 2024-2025 και αυτή που θα έρθει τον Μάρτιο

Θυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής (2/8), η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ένα υπέροχο βίντεο αποκάλυψε την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας (πρώτη) για την σεζόν 2024-2025. Με τρεις κόκκινες και δύο λευκές, «χοντρές» ρίγες στο μπροστά μέρος της φανέλας, κόκκινη λαιμόκοψη, ερυθρόλευκες ρίγες στους ώμους και το επετειακό έμβλημα με τον δαφνοστεφανωμένο είναι η φετινή στυλιστική πρόταση, που ήρθε να συμπληρώσει την τριάδα των εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσουν οι Πειραιώτες στις υποχρεώσεις τους εντός κι εκτός συνόρων.

Πρέπει ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε, κθαώς υπήρξε μια σχετική παρανόηση, ότι δεν πρόκειται για την επετειακή φανέλα του εορτασμού των 100 χρόνων από ιδρύσεως του συλλόγου. Αυτή θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο, διατηρώντας μέχρι τότε την αγωνία στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, για μια φανέλα που οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- θα θελήσουν να έχουν στην κατοχή τους. Και η οποία θα φορεθεί σε έναν και μόνο αγώνα.