Η σκέψη για τον Ντόη κρίνει την ενδεκάδα

Αλέξανδρος Ντόη

i

©Intime

Η σκέψη για τον Ντόη κρίνει την ενδεκάδα

Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ για Λαμία…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Παρασκευή για το σημερινό ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία. Ο μοναδικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να μπορέσουν να κάνουν το τρία στα τρία στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Στη συνέχεια έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των Εθνικών ομάδων και μετά να επιστρέψει η ομάδα ακόμη πιο δυνατή και ενισχυμένη για την επανέναρξη των αγώνων της.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, όπως άλλωστε συνηθίζει δεν έδειξε πολλά πράγματα για την ενδεκάδα του στην τελευταία προπόνηση. Φαίνεται, όμως, πως έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο κομμάτι της βασικής ομάδας που έχει σκοπό να παρατάξει. Υπάρχει όμως ένα αλλά στο μυαλό του Βάσκου τεχνικού.

Αυτό έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Ντόη στην αρχική ενδεκάδα και σε ποια θέση. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από την προετοιμασία μέχρι τώρα αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής ως χαφ, έχει παίξει όμως στα επίσημα και ως στόπερ γυρνώντας πίσω μετά την είσοδο είτε του Στάμενιτς είτε του Γκαρθία στο γήπεδο.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η σκέψη του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα είναι με τον Τζολάκη στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Ορτέγκα, δεξιά τον Ροντινέι και στόπερ βασικός ο Κάρμο, αλλά με το δίλλημα για τον παίκτη που θα τον πλαισιώσει. Έχει σκεφτεί και τον Ντόη, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει την… έκπληξη και να δούμε δύο αριστεροπόδαρους, με τον Πιρόλα να παίρνει φανέλα βασικού! Έχει μείνει ικανοποιημένος ο Μεντιλίμπαρ και δεν θέλει να τον «αδειάσει».

Αν συμβεί αυτό, ο Ντόι θα πάει στη μεσαία γραμμή με τον Έσε. Πιο μπροστά ο Τσικίνιο, εξτρέμ οι Βέλντε, Μαρτίνς και στην επίθεση ο Ελ Κααμπί. Θυμίζουμε στην αποστολή για τη Λαμία είναι οι Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Κωστούλας, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ. Θα αποκλειστεί ένας τερματοφύλακας για να γίνουν είκοσι…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!