Ολυμπιακός: Η στιγμή να βγουν οι μεταγραφές μπροστά

Ολυμπιακός: Η στιγμή να βγουν οι μεταγραφές μπροστά

Διονύσης Βερβελές 09:12 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 17.10.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη βοήθεια παικτών που δούλεψαν στη διακοπή και όχι μόνο…

Έχει όλους τους παίκτες του στο Ρένητ ο Ολυμπιακός, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν και πάλι στις επίσημες υποχρεώσεις τους μετά τη διακοπή που υπήρξε για τις Εθνικές ομάδες.

Αυτό το διάστημα έλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το Ρέντη, συνολικά 14 παίκτες ήταν διεθνείς για τους «ερυθρόλευκους». Πλέον όμως έχουν γυρίσει όλοι στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ και οι τραυματίες Γουίλιαν, Τσικίνιο, Μαρτίνς έχουν πλέον επανέλθει σε κανονικό ρυθμό έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αυτό το οποίο περιμένει ενόψει του ματς με το Λεβαδειακό, είναι να βγουν μπροστά τώρα οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, αλλά και όσοι έμειναν στο Ρέντη αυτές τις ημέρες και δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Ποδοσφαιριστές δηλαδή όπως οι Βέλντε, Γκαρθία, Ολιβέιρα και φυσικά ο Γιαζίτζι ο οποίος έδειξε και στο φιλικό με τον Ατρόμητο πως είναι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε επίσημο αγώνα. Άλλωστε ο Τούρκος, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς της Ευρώπης, καθώς είχε δηλωθεί η λίστα.

Υπάρχει, φυσικά, και ο Γουίλιαν ο οποίος όμως ήταν τραυματίας και την πρώτη εβδομάδα έχασε τις προπονήσεις με την ομάδα. Αντιθέτως, όλοι οι παραπάνω ακολούθησαν κανονικό το πρόγραμμα των Πειραιωτών στο Ρέντη και είναι έτοιμοι για να παίξουν την Κυριακή απέναντι στο Λεβαδειακό. Ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν «φρέσκα» πόδια, τη στιγμή που η ομάδα είχε πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι παίκτες οι οποίοι δεν είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα και ήταν στο Ρέντη αυτές τις ημέρες και με το τριήμερο ρεπό που είχαν κατάφεραν να πάρουν και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης για τη συνέχεια. Όπως οι Ροντινέι, Έσε, ακόμη και ο Τσικίνιο ο οποίος ναι μεν ήταν τραυματίας, αλλά παράλληλα χρειαζόταν και ανάσες μετά τα συνεχόμενα ματς που είχε δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.