Ολυμπιακός: Η τελευταία ξεκούραση πριν τον τελικό

Ολυμπιακός: Η τελευταία ξεκούραση πριν τον τελικό

Διονύσης Βερβελές 10:04 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 29.05.2024

Ρεπό έχουν σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» από τις προπονήσεις και από τη Δευτέρα φορτσάρουν για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Έφτασε η ημέρα της τελευταίας ξεκούρασης που θα έχει ο Ολυμπιακός πριν από το μεγάλο τελικό με τη Φιορεντίνα, την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά από το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, μετά το τέλος των αγώνων στο πρωτάθλημα, χορήγησε άλλη μία ημέρα ρεπό.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει του τελικού με τους Ιταλούς. Ο Βάσκος τεχνικός το Σάββατο είπε στους παίκτες του «ξεκουραστείτε γιατί θα έχουμε δύσκολες ημέρες μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά όταν επιστρέψετε και θέλω να είστε όλοι έτοιμοι».

Ο Μεντιλίμπαρ μετά από το διήμερο ρεπό είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν χαλαροί, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη μετά από την προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη.

Άλλαξαν συμπεριφορά

Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Μεντιλίμπαρ, αλλά και τα λόγια που είπε στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, οι «ερυθρόλευκοι» Παρασκευή και Σάββατο εμφάνισαν άλλο πρόσωπο στο Ρέντη. Οι παίκτες ήταν με μεγαλύτερη ένταση και συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία τους για τον τελικό.

Αυτό ναι μεν άρεσε στον Μεντιλίμπαρ γιατί είδε πως κατάλαβε ότι υπήρχε χαλάρωση στην ομάδα, ενόψει του τελικού, όμως από την άλλη ζήτησε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι το οποίο θέλει να το δει στις τελευταίες προπονήσεις πριν από τον αγώνα με τη Φιορεντίνα. Δηλαδή στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά και της Τρίτης που θα γίνει στο γήπεδο του τελικού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Βάσκος σε καμία περίπτωση δε θέλει να χαλαρώσει η ομάδα του, γιατί μέχρι τώρα αυτό που είχε ο Ολυμπιακός ήταν ρυθμό από τα συνεχόμενα ματς και το γεγονός τώρα ότι έχει μείνει μία εβδομάδα χωρίς αγώνα είναι κάτι που δεν του αρέσει και τόσο, ελπίζοντας πως δε θα επηρεάσει την ομάδα του.