Η Βελέζ απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κρίστιαν Ορντόνιες σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Η Βελέζ απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Κρίστιαν Ορντόνιες σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Δημήτρης Χούπης 10:13 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 21.08.2024

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στη Βελέζ Σάρσφιλντ για τον Κρίστιαν Ορντόνιες, η οποία έχει απορριφθεί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και στην Αργεντινή τον έχουν συνδέσει με τον Κρίστιαν Ορντόνιες της Βελέζ Σάρσφιλντ.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Πιο αναλυτικά, δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν ότι η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει πρόταση στη Βελέζ για τον 20χρονο μέσο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αργεντινή δεν είναι μόνοι για τον Ορντόνιες, αφού ομάδες από την Πορτογαλία έχουν δείξει επίσης ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Ο 20χρονος μέσο αγωνίζεται κυρίως στη θέση «6», αλλά μπορεί να παίξει και στο «8», ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Αποτελεί «παιδί» των τμημάτων υποδομής της ομάδας από την Αργεντινή και μέσα στο 2024 έχει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όντας βασικός στα πλάνα του προπονητή, Γκουστάβο Κιντέρος.

«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η ομάδα του Πειραιά φαίνεται πως εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο της «Equipe», Λοίκ Τανζί, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ. Ο 25χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Κύπρο την τελευταία τριετία με τη φανέλα της ΑΕΚ και συνολικά έχει μετρήσει 120 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 16 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν ο ίδιος έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Λιλ και Μουσκρόν.