Ολυμπιακός: Η χρησιμοποίηση του Παπακανέλλου στο φιλικό δεν ήρθε από... ανάγκη

Ο Παπακανέλλος στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη Λεμεσού

i

© INTIME

Ολυμπιακός: Η χρησιμοποίηση του Παπακανέλλου στο φιλικό δεν ήρθε από... ανάγκη

Διονύσης Βερβελές 21:47 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 13.10.2024

Ο Μεντιλίμπαρ τσεκάρει συνεχώς τον Έλληνα μεσοεπιθετικό…

Ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου μέχρι τώρα τον Αντώνη Παπακανέλλο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δείξει πολύ καλά δείγματα από την προηγούμενη σεζόν μέχρι τώρα στους Νέους και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του και στην πρώτη ομάδα.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές των Νέων στην κατάκτηση του Youth League, ενώ εντυπωσίασε και με τα όσα έκανε στον τελικό με τη Φλαμένγκο στο Μαρακανά. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει αυτό το... κάτι με την μπάλα στα πόδια το οποίο αρέσει αρκετά στους «ερυθρόλευκους».

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς, ενώ στα φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι είχε αγωνιστεί αρκετές φορές. Επίσης πήρε και χρόνο συμμετοχής ως βασικός στην επίσης φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Ρέντη. Το γεγονός πως ο Μεντιλίμπαρ έβαλε τον Παπακανέλλο στο ματς δεν είχε να κάνει ως λύση... ανάγκης λόγω των απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει.

Συνεχώς τσεκάρει ο Βάσκος τεχνικός τον Παπακανέλλο και παρακολουθεί την εξέλιξή του. Ένα πράγμα που έμπειρος κόουτς έχει σε μεγάλο βαθμό, είναι πως είναι δίκαιος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του. Δεν έχει δώσει μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής στον Παπακανέλλο γιατί θέλει να δει περισσότερα από τον νεαρό ποδοσφαιριστή αναφορικά με το σώμα του.

Θέλει να «δέσει» ακόμη περισσότερο το κορμί του και να γίνει πιο δυνατός, έτσι ώστε να μπορεί να τα... βάζει και με αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας απ' αυτόν. Αυτή είναι η άποψη του Μεντιλίμπαρ για τον Παπακανέλλο, τον θεωρεί αρκετά καλό ποδοσφαιριστή και περιμένει απ' αυτόν περισσότερη δουλειά έτσι ώστε να του δώσει την ευκαιρία.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως θα την πάρει την ευκαιρία του στη συνέχεια γιατί ο Μεντιλίμπαρ και φυσικά ο Ολυμπιακός, πιστεύουν τον παίκτη αρκετά. Όμως φέτος υπάρχει και αυτό το κενό μεταξύ Νέων με πρώτη ομάδα, δεν υπάρχει η Β' ομάδα και θα πρέπει να προσαρμοστεί ο Παπακανέλλος αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες των Νέων. Ότι θα πρέπει δηλαδή να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας και ιδιαίτερα τώρα που δεν υπάρχει το σκαλί της Β' ομάδας. όπου μπορούν να μετρούν τις δυνάμεις τους απέναντι σε άντρες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.