Ο Ολυμπιακός παίζει τα... ρέστα του για μια ακόμα κίνηση - Τι ισχύει με τον Ζίγες

Φωτ. IMAGO

Ο Ολυμπιακός παίζει τα... ρέστα του για μια ακόμα κίνηση - Τι ισχύει με τον Ζίγες

Διονύσης Βερβελές 10:29 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 03.09.2024

Η δύσκολη περίπτωση του Ζίγες και η αντίστροφη μέτρηση…

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Ζίγες. Ο Μαροκινός εξτρέμ δε συνεχίζει στη Γαλατάσαραϊ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αν και ο Γουίλιαν είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να προσφέρει τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα.

Η περίπτωση του Ζίγες, όμως, είναι μία απ' αυτές που πραγματικά έχουν απασχολήσει τους Πειραιώτες. Από την άλλη, δεν παίζει και μόνος του ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες οι οποίες έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους τον παίκτη, για αυτό άλλωστε και δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό μέχρι τώρα.

Φέρεται να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, όμως και οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θέλουν να τελειώνουν με αυτό το θέμα σήμερα. Αυτό, ώστε να προχωρήσουν τα πάντα και να δηλώσουν τη λίστα τους την Τετάρτη για τους αγώνες του Europa League. Η περίπτωση του Ζίγες μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν την έχει αφήσει και δίνει τη δική του «μάχη». Υπήρξε μάλιστα και μία φημολογία πως τη Δευτέρα ήταν κοντά στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Νασρ, κάτι όμως το οποίο όπως φαίνεται δεν προχώρησε.

Πρόθεση της ομάδας του Πειραιά είναι να τελειώσει το θέμα αυτό σήμερα, χωρίς όμως και να είναι τα πάντα στο δικό της χέρι, αφού οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει μία σκέψη για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στα χαφ και συγκεκριμένα ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσφέρει περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι. Έχουν γίνει συζητήσεις, όμως για την ώρα δεν είναι προτεραιότητα και δεν «καίγεται» κιόλας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, διότι πιστεύει αρκετά στον Γκαρθία. Ο Ολυμπιακός όμως από την πλευρά του έχει ανοιχτά τα... ραντάρ του και για παίκτη στα χαφ. Και όπως φαίνεται, τουλάχιστον για την ώρα, η απόκτηση ποδοσφαιριστή για τ' αριστερά της άμυνας έχει πάει κάπως πίσω.

Ώρες απομένουν ωστόσο, για την ολοκλήρωση των μεταγραφών που θα δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ολυμπιακός είχε τρεις θέσεις. Τη μία, την καλύπτει ο Γουίλιαν. Μένουν δύο. Και κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει τίποτα…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!