Στην Ελλάδα ο Βέζο για τον Ολυμπιακό - «Είμαι έτοιμος ν' αγωνιστώ» (gallery)

Στην Ελλάδα ο Βέζο για τον Ολυμπιακό - «Είμαι έτοιμος ν' αγωνιστώ» (gallery)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:25 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 01.02.2024

Ο Ρουμπέν Μιγκέλ Βέζο αφίχθη στην Ελλάδα κι αύριο πιάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ρουμπέν Μιγκέλ Βέζο.

Ο 29χρονος Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός έφτασε χαμογελαστός στο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο πρώην παίκτης της Λεβάντε, ο οποίος έχει διαβατήριο από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η ισπανική ομάδα, παραχωρήθηκε με τους Πειραιώτες να δίνουν ένα ποσό, ενώ υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Βέζο ουσιαστικά θα πιάσει από αύριο δουλειά. Θα τεθεί στη διάθεση του Καρβαλιάλ και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θ’ ανεβάσει ρυθμούς για να πάρει χρόνο συμμετοχής και στους αγώνες.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Βέζο

«Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος αμυντικός κατά την άφιξή του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ. Είμαι περήφανος και θα παίξω για να δώσω τα πάντα. Ήταν μία πολύ έντονη μέρα. 

Ήμουν πολλά χρόνια στη Λεβάντε, όμως όταν σε θέλει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορείς παρά να πεις ναι. Ναι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Μέχρι πριν από τέσσερις μέρες έπαιζα. Σωματικά και πνευματικά είμαι έτοιμος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Βέζο: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ρούμπεν Μιγκέλ Νούνες Βέζο.

Γεννημένος στις 25 Απριλίου 1994, στην πόλη Σετούμπαλ, σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της τοπικής Vitória, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο στην Primeira Liga τη σεζόν 2013-2014. Τον Ιανουάριο του 2014 και αφού πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τη Vitória, πήρε μεταγραφή στη Valencia.

Μαντί Καμαρά: Η Αζαξιό, η «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό και η... προσγείωση στην ομάδα Β'
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:25 - 01.02.2024

Μαντί Καμαρά: Η Αζαξιό, η «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό και η... προσγείωση στην ομάδα Β'

Ο Μαντί Καμαρά μοιάζει με ξένο σώμα πλέον στον Ολυμπιακό. Μια θητεία 5,5 χρόνων με θετικές και αρνητικές στιγμές, που είχαν ως αποτέλεσμα τις ακραίες εναλλαγές της χρηματιστηριακής του αξίας.

Τον Αύγουστο του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στη Granada και τον Ιανουάριο του 2019 στη Levante, η οποία τον Ιούλιο του ίδιου έτους τον απέκτησε με μεταγραφή από τη Valencia.

Ο 29χρονος αμυντικός μετρά 165 συμμετοχές με τη Levante, 84 με τη Valencia και 19 με τη Granada. Έχει αγωνιστεί με την U19, την U20 και την U21 της εθνικής Πορτογαλίας. Εφέτος έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με τη Levante, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League».