Η αποστολή του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (pic)
i

© PrtScr

Η αποστολή του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (pic)

Sportal newsroom 22:22 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 21.08.2024

Η αποστολή των Νέων του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε του Youth League, βρίσκεται στο Ρίο για τον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φλαμένγκο, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (24/8, 22:00, Mega) στο Μαρακανά.

Μερικά 24ωρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, η αποστολή των Πειραιωτών επισκέφτηκε το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, όπως γνωστοποίησαν οι ερυθρόλευκοι μέσα από τα social media. Μάλιστα, μαζί τους είχαν μία ελληνική σημαία και μία σημαία του Ολυμπιακού.

«Επίσκεψη στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για την ομάδα Νέων του Θρύλου! / Our Youth Team visited today the statue of Christ the Redeemer in Rio de Janeiro!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που πάει για το Διηπειρωτικό

Το πρωί της Τρίτης (20/8) έγινε γνωστή η «ερυθρόλευκη» αποστολή, στην οποία βρίσκεται κι η πεντάδα των πιτσιρικάδων (Κουτσίδης, Μπακούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Κωστούλας) που είχε στη διάθεση του από την καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, πριν την αναχώρηση οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» φωτογραφήθηκαν μπροστά από το πούλμαν της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Κ19 του Ολυμπιακού: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Από αυτό το ιστορικό ματς δεν θα μπορούσε να λείψει ο ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών βρίσκεται στο Λονδίνο και από εκεί θα βρεθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να ζήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!