Πρεμιέρα με «πεντάρα» επί της Καλέβ Ταλίν ο Ολυμπιακός στο Youth League
i

©intime

Πρεμιέρα με «πεντάρα» επί της Καλέβ Ταλίν ο Ολυμπιακός στο Youth League

Δημήτρης Χούπης 18:52 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 23.10.2024

Ο Ολυμπιακός Κ19 ξεκίνησαν με το δεξί την υπεράσπιση του ευρωπαϊκού επικρατώντας με 5-0 της Καλεβ Ταλίν και είναι με το «ενάμιση πόδι» στην επόμενη φάση του Youth League.

Οι νέοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν πέρσι. Η Κ19 των «ερυθρολεύκων» επικράτησε με 5-0 της Καλέβ Ταλίν και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Youth League. Η ρεβάνς θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου στην Εσθονία.

Το σύνολο του Ρομέν Πιτό είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και στο 36' άνοιξαν το σκορ με τον Γιουσούφ, ο οποίος με κεφαλιά μετά από ασίστ του Παπακανέλλου έκανε το 1-0. Έξι λεπτά μετά ο Παπακανέλλος έδωσε ασίστ στον Τουφάκη κι αυτό με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα τω «ερυθρολεύκων».

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση ήταν ίδια με τον Ολυμπιακό να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 48' με την κεφαλιά του Παπανάγκου, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Παπακανέλλος μετά τις δύο ασίστ έβαλε και γκολ για το 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έμειναν εκεί, αφού στο 85ο λεπτό βρήκαν και πέμπτο τέρμα με τον Γιουσούφ, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 5-0.